Zsuzsa még karácsonyra akart egy alapos, nagytakarítást, aztán persze kifogyott az időből. Örült, hogy úgy nagyjából sikerült. Dehogy jutott ideje, a mosogató alatti részre, vagy a régen vágyott ruhaselejtezésre. Néhány fiókot már úgy kell betuszkolni, s jó lenne átválogatni a lejárt élelmiszereket, vagy testápolókat, a fürdőben, de kinek van ma erre ideje?

Persze, mert sokkal okosabb a gyerkőcökkel csatangolás, vagy egy hétvégi tréning, de még egy vendégeskedés is jobb töltődés, mint otthon rámolni állandóan azt a sok kacatot.

„Azért a múltkor, amikor Évinél voltunk a baráti körrel, csak csodáltam, hogy a kanalas fiókja patyolat tiszta, a bögrék alatt alátét van a szekrényben, a fürdőszoba polcokon pedig végig gyönyörködtem, kézmosásnál. Sehol egy fölösleges, félig beszáradt cucc… Na, én is ilyenre vágyom, de hol van nekem erre időm!” –fakadt ki nekem nemrég Zsuzsa.

Senki nem sajnál Téged…

Elhiszem, hogy a napi meló után, ott a gyerek, a vacsora, még a férjeddel sem váltottak két szót, örülsz, ha kiteregetsz és még az esti posztokat sem láttad. Szóval idő, zéró.

Mert azért tudatos nőként, téged is idegesít, ha nem találsz meg egy fontos iratot, még jobban, ha a családtagjaid rajtad keresnek dolgokat. Vagy, amikor a ruháktól kidagadó szekrényajtók zárjai már egyáltalán nem működnek, azért az ciki.

S ha még a családtagok be is beszólnak… Na, ezt ne tűrd! Vess véget most ennek!
Ezzel a CSILI-PROGRAMMAL, ha törik, ha szakad meg bírod csinálni, és 21 nap múlva nálad még sokkal nagyobb rendezettség és tisztaság lesz, mint Éviéknél.

Nézd meg, hogyan!

Nem szakadsz bele, nem veszed el az időt a családtól, csak napi 5 -30 percben elintézed. Attól függően, hogy aznap mennyire vagy fáradt, mi jött közbe, de akkor is utoléred magad, mert átcsoportosíthatod a tevékenységeket. Nézed a fotókat, ilyen volt, ilyen lett. Tudod mekkora inspiráló erő ez?

Mit nyersz vele?

Megtalálod az esernyőt, a gyerek úszóruháját, nem kapsz rohamot a mindenhová begyűrt reklám szatyroktól, és még az anyós előtt sem kell szégyellned, hogy búzadarában úszik az egész szekrényed, vagy, hogy épp egy lyukas törölközőt veszel elő a vendégnek. Hidd el a családi béke, nemkülönben a férjed elismerő megjegyzése (végre!), megéri! Hálás leszel a kitalálójának, tudom.

Ez a rend utána már folyamatosan fenntartható, egyszerűen azért, mert helye lesz a tárgyaknak. (Sok helyen, azért nincs elpakolva, mert nincs hova… Teremtsd meg, meg tudod csinálni, nincs annyi kacatra szükség, mint amit gondolnánk.)

Nagy segítség ez a kis csodaszer, nem kell agyalnod rajta, hogy hol kezdd, végig fogja a kezed, s észre sem veszed, hipp-hopp, kész leszel. Végigvezet a lakásodon, s ha terv szerint haladsz, Húsvétra már meg is van a tavaszi nagytakarításod is!

MINDEZT A CSILI-PROGRAMOT MOST INGYEN ADJA A NŐTUDAT, HOGY EGYETLEN NŐNEK SE KELLJEN SZEMREHÁNYÁST TENNIE MAGÁNAK (VAGY HALLGATNIA), HOGY Ő NEM KÉPES RÁ.

De igenis, mi nők sokkal többre vagyunk képesek, mint amit gondolnak Rólunk!
Gyere és csináld meg Te is, ne hagyd ezt a kis csodaszert itt a parlagon.

A LÉLEKERŐ KÁRTYÁCSKÁK MELLÉ AJÁNDÉKBA KAPOD.

Itt kérheted el: http://www.notudat.hu/marciusi-megujulas

Pin It on Pinterest

Share This

Keresed az álommunkádat?

 
 
Ez az ingyenes álom-munka csomag segít az elindulásban.
 
 
Váltani szeretnél? Vagy épp folytatni? Már nem akarsz mindent és minden áron elvállalni? Végre a saját életfeladatodat akarod?
 
A Hivatás-kerékkel tiszta képet kapsz. Csekkold le a 8 pontból, mid van már meg? A saját álmodból és egy vérbeli, újrakezdő nő videójából inspirálódj! 

 

Név: *
Email: *

You have Successfully Subscribed!