Köztetek én, a közvetítő…
A nagy utazásunk előtti napokban újra eszembe jutott, vajon most mi fog várni engem, odahaza? – mert a család és a nyaralás oké – elrendezve, de mit várhatok azzal kapcsolatban, ami nekem lényeges?…

1. mert fontos nekem, még a nyári, uborka szezonban is,
2. mert máskor is kívántam és mindig „besikerült” valami tréning, konferencia, könyvek, de akár egy szuper találkozás,
3. hagytam megint egérutat magamnak, mert ha semmi nem jön be, hát hiszen nyár van, ne várjak semmit, akkor sincs gáz, hiszen éppen a kellős közepén tartunk az életfeladat online kurzusunknak egy kis, kontrollcsoporttal.

Másolható recept neked is, ha hasonló módon működsz, mint én és azok a társaink, akiknek nem elég a puszta láblógatás. Nekem kell a szellemi fejlődés légköre, a töltődés!

Szóval most elengedtem ezt a fajta akarásomat, de amit még lehetett, megtettem. Vagyis neveztem a blog versenyre, amiben sokan segítettek. Hálás köszönet, ismét!

Figyeld csak a nagy karmester hogyan egyengette a Nőtudat útját, tarts velem, hátha Te is tudsz valamicskét profitálni belőle:
1.     nem a nyereményekért neveztem, hiszen ha külföldön tartózkodom, nem fogok hazajönni egy pár napos akármilyen fönséges szálloda miatt stb. Hirtelen bevillant, a kolléganőm, aki szorgalmasan dolgozik velem, neki jó lehet. Ezzel el is engedtem a dolgot, de annyiban mégsem, hogy promótáltam azért, amennyire időm engedte.

Jó persze, mondhatod, azért a Nőtudat az én szülöttem és nem mindegy a sorsa, de ez itt most másodlagos volt.
2.    amikor láttam a verseny alakulását, csak a repülős útra startoltam, mivel hárman élnek a kis családjukban, gondoltam 6 éves kisfiacskának nagy élmény lehetne, de nem így alakult, és elengedtem a görcsös akarást ( vannak dolgok, amikre nincs ráhatásunk, akkor meg minek az erőlködés, nem igaz?)
3.    egy selfness-masszázst nyertünk, amit a kollegina nem annyira támogat, pláne utazással megterhelve, én pedig gyakran vágyom ilyesmikre, úgyhogy ezt is “elrendezték” nekünk…
4.    de a lényeg a következő: a KÜLÖNDÍJ. 47 blogból a Nőtudat az egyetlen különdíjas.

– Ma reggel említettem a lányomnak, hogy szét kell néznem a könyvpiacon,  mert ahonnan eddig rendeltünk, az megszűnt és most nincs új könyvem… pár órára rá a telefonba diktálom a címem, hogy hova küldjék a Lélekpillangó összest…

– Írhatok. És megint azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek! (kedves olvasónk, nem mellesleg anyatársam írja, hogy én ezt is megtetőztem… igen.
Ha olyasmit csinálsz, amit szívvel-lélekkel, akkor nem számít a nyeremény, az idő, a tér – csinálod. És ha nyersz, ha sikered van, akkor tovább lobogsz!

NEKEM FONTOS A SIKER! rájöttem.
Inspirál, feltölt, tovább lök.
Jó, nem így tanultuk, tudom és nem is minden körben elfogadott, pláne nem kimondott… a sikernek van egy negatív máza is. De nálam ez már leolvadt.

Böjte Csaba használja ezt a kifejezést, hogy „szeresd ki belőle a jót”! Szerintem, próbáld ki Te is, nekem bejön.

És NEKED FONTOS A SIKER?
Gondolj csak bele, ha meg kellene nevezned az életed 5 fő értékét – mármint ahogy élni szeretnél, amikor a legjobb önmagad vagy, benne lenne a sikerorientáltság?
Mert ezt is tanulni kell, lehet, minden esetre érdemes.

Ha szeretnél egyet lépni a saját életutad lépcsőin, én most megpróbállak hozzásegíteni. úgy ahogy anno, engem is felkaroltak mások…

De ehhez itt és most az kell, hogy végig gondold az életedet és meglásd azokat a nagy mérföldköveket, amik elindítottak egy másik útra, amikor váltottál. Ha TE IS eldobtad a kapát vagy az irodát és teljesen mást vagy máshogyan kezdtél, akkor most itt a lehetőség, hogy kiírd magadból.

RIPORT ALANYT KERESEK!!

Aki meri felvállalni önmagát, a sorsát, a váltását. Névvel vagy álnéven, keresztnévvel, bármi megoldás oké.
Ha akarod, bekerülhetsz ama nagy könyvbe, aminek a gondozója a LÉLEKPILLANGÓ.

Ekkor már eljutsz arra a lépcsőfokra, ami a publikálás, a megjelenés, a mások segítése, tanítása önmagadon keresztül.

Tetszik az ötlet?
Segítek mindenben, ha elszánod magad.
Várom a jelentkezésedet a jakab.gyongyi@gmail.com-ra (mert csak néhány embernek áll ez az ajánlatom, legyél benne Te is!)
 
Ajándék neked,  hogy  jót tettél a szavazásoddal a Nőtudatnak.

Szeretettel:

J. Gyöngyi

Pin It on Pinterest

Share This

Keresed az álommunkádat?

 
 
Ez az ingyenes álom-munka csomag segít az elindulásban.
 
 
Váltani szeretnél? Vagy épp folytatni? Már nem akarsz mindent és minden áron elvállalni? Végre a saját életfeladatodat akarod?
 
A Hivatás-kerékkel tiszta képet kapsz. Csekkold le a 8 pontból, mid van már meg? A saját álmodból és egy vérbeli, újrakezdő nő videójából inspirálódj! 

 

Név: *
Email: *

You have Successfully Subscribed!