Önmenedzselés női módra – férfi szemmel!

 

Nőtudatos Zsolt ;)Mert irigykedhetünk, féltékenykedhetünk és haragudhatunk a másikra, a szükségben mi nők igenis összetartunk és segítjük a másikat. És mert eredendően is JÓK vagyunk, és jót akarunk… csak hát nem mindig sikerül. Igaz-e kedves Nőtársaim?

De fantasztikus, hihetetlen és egészen megható az a segítségetek Lányok, ahogy nekem- nekünk- a Nőtudatnak segítetek, ahogy szavaztok és mellénk álltok.

 

 

Év Anyavállalata

Indultam a “gazdagmamik” Év Anyavállalata versenyén 45 év fölötti kategóriában. Ma kb 100 szavazat választ el attól, hogy bejussak a második fordulóba. Lennél olyan kedves, és adnál nekem egy szavazatot abból a százból egy kattintással: http://www.gazdagmami.hu/az-ev-anyavallalata-2015#139

A linkre kattintva Jakab Gyöngyi pályázata alatti Tetszik gombra kell 1-et kattintani, ezzel máris szavaztál.

 

Hogy a Férfiakat se hagyjuk ki! Sőt, most  piedesztálra velük! 😉

Akiket megszólítottam, azonnal és segítőkészen lájkoltak…

Éééééééééés olyan igazi Férfi is akadt, aki önmagától, szavazott ránk! Szó szerint idézem, bemásolva:

„Mármost az úgy volt, hogy pasi létemre én is szavaztam néhányat. Most végiggondoltam, nem aszerint szavaztam, hogy amit csinálnak, az engem mennyire köt le, mennyire érdekel (pár esetben ez vicces is lett volna ), hanem sokkal inkább az, hogy ahogy csinálják.
És ebben benne van az is, hogy ahogy csinálják, abból árad az, hogy igazi nőőőőőőőőőőők!

Szóval kicsit sem a csajos csajok, hanem az igazi nők Semmi picsáskodás (bocs, nem tudok jobb szót), de igazi, klasszikus női stílus minden vonalon.”

 Óh, Férfiak! Nélkületek hova is lennénk! 😉

És hogy ne csak kérjem Tőled a lájkolást, s főként, ha már megtetted, hálából hadd ajánljam egyik kedvenc filmemet most Neked, katt ide: SWING

Ha ezt a filmet megnézed, tutira beindulsz Te is, ajánlom „bajtársi” szeretettel!

Köszönet mindenért!

A Te önmenedzselésedért is!

Jakab Gyöngyi

 

Pin It on Pinterest

Share This

Keresed az álommunkádat?

 
 
Ez az ingyenes álom-munka csomag segít az elindulásban.
 
 
Váltani szeretnél? Vagy épp folytatni? Már nem akarsz mindent és minden áron elvállalni? Végre a saját életfeladatodat akarod?
 
A Hivatás-kerékkel tiszta képet kapsz. Csekkold le a 8 pontból, mid van már meg? A saját álmodból és egy vérbeli, újrakezdő nő videójából inspirálódj! 

 

Név: *
Email: *

You have Successfully Subscribed!