Power coaching

tudatos nő

POWER-line Coaching

 

 „Leginkább azt a kötelességünket hanyagoljuk el, hogy boldogok legyünk.”

(R.L. Stevenson)

Mikor és miért hívj?

 • Padlón vagyok, mostanában semmi nem sikerül!
 • Ugy érzem, nem vagyok elég jó anya, feleség, társ…
 • Jó ideje érzem, hogy valami nincs rendben, kicsuszott a kezemből az életem…
 • Nem tudom megbeszélni senkivel, mert a Párom azt sem érti miről van szó, az anyukám messze van, a barátnőm ugyanazt mondja már évek óta és egyáltalán senkire nem tartozik, ez az én ügyem.
 • Nem érzem jól magam a bőrömben: nem így akarok kinézni/ nem ezt akarom már csinálni/ nem így képzeltem el az életem !
 • Látszatra minden OK, csak én nem érzem a boldogságomat (és már adni sem tudok ugy, ahogy szeretnék!)
 • Változtatni kéne, ha lenne elég bátorságom és életerőm!
 • Annyi mindent szeretnék, értek is egy csomó mindenhez, de merre menjek? Mivel tudnék én egyáltalán, foglalkozni?

Ha bármelyik kijelentés ott van a fejedben, ne huzd tovább, mert te sem tudod a saját hajadnál fogva megsegíteni magad, gyere és együtt megtaláljuk a megoldást!

„A coach azt mondja ki, amit nem akarsz hallani, azt látja, amit nem akarsz látni, hogy az legyél, akiről mindig is sejtetted, hogy lehetnél.” /Tom Landry/

 

Miért lehet jó neked, ha engem választasz?

Nem a szakmával kezdem, mert az már bizonyított.

Hanem a három legnagyobb mumus, ami visszatarthat a segítségkéréstől: idő, pénz, félelem.

Mindhármat maximálisan figyelembe veszem, hogy minél hatékonyabban tudjak Neked segíteni.

 1. A TE életviteledhez alkalmazkodva, rugalmasan beszéljük meg a Coaching időpontodat.
 2. A coaching – munka folyamat, 4-6 ülés javasolt, ez egyéni, van aki visszatérő és olyan is, aki nem tudja vállalni, amit előzőleg akart. A személyes coachinghoz képest, jóval gazdaságosabb időben, pénzben és kényelemben!
 • Egy coaching beszélgetés ára SKYPON, vagy FB chat-en, (tartalmazza az önismereti, önfejlesztő feladatokat is) kb. 1 óra: 12.ooo Ft.
 • Ugyanez E-MAILBEN, írásos terápiában, 8.ooo Ft. Az eredmény hatásosságától ne félj, mert még intenzívebb is lehet, csak sokan nem szeretnek fogalmazni, élőben jobbak…
 • De az első találkozás, ha hallanál és megbizonyosodnál róla, hogy elfogadsz, rám van szükséged, INGYENES! Ez kb. fél óra.

3. Ha félsz is, tedd meg az első lépést, ezt nevezik bátorságnak. Nehezen kérsz segítséget, mert azt hiszed, akkor gyenge vagy? Épp ellenkezőleg!

Felnőttségünk egyik titka, hogy merünk segítséget kérni és tudunk is elfogadni!

Miben és mikor segít a coaching, s mi az a hitelesség? Itt olvashatsz többet: www.notudat.hu/rolam

Szeretettel, őszinte bizalommal és több évtizednyi szakmai tapasztalattal várlak, hogy megtudjuk végre, mi az, amit téged tölt és felderítsük, hogy mi az, ami gátol abban, hogy te is boldogabb életet élj?  Mert, ha ezt helyére tesszük, utána bármit sikerülhet elérned!

Logó orral, szomoruan még senki sem tudta a hegyeit arrébb vinni. Ha kifogyott a szeretet tankod, nem tudsz tovább haladni…

 „Lehet, hogy fura elmélet, de én azt vallom, hogy minden reggel kapunk egy esélyt, hogy az életünk, a munkánk, a kapcsolatunk fullos legyen. De ehhez két ember kell. Mindkettőnek bele kell tennie a kalapba azt, amije van. Mindent!”  /Dr. Csernus/

ÉS

„Mindannyian kiképzésben lévő Picasso-k vagyunk. A világ türelmetlenül várja, hogy felfedezzük, kifejezzük és megmutassuk kreativitásunkat.” /Wiesner Edit – Coach, vezető tanácsadó/

Ha épp így érzel: „bárcsak volna egy VALAKI, aki végig hallgatna és megmondaná, Ki vagyok én, miért születtem, mi az Életfeladatom, merre tartsak, hogy végre én is boldogan és elégedetten éljek!” – akkor a következőknek nagyon fogsz örülni.

Power coachingÉszrevétlenül belopózott a világunkba az internet. Sokan dolgozunk online és még többen éljük virtuálisan (is) az életünket. Először én is ellenségesen fogadtam, még az óráimat sem tudtam fölvenni a főiskolán. Később kénytelen voltam fölmérni, hogy mit jelenthet nekem az online világ: megoldhatóvá válnak olyan dolgok, amik azelőtt nem. Ilyen például az online oktatás, tanácsadás és most már az ONLINE – COACHING is. Én jól döntöttem és szívből ajánlom Neked is!

/Ha Freud ma élne, páciensei talán már a saját díványukon fekve vennének részt a pszichoterápiás kezelésen, miközben ő Skype – n keresztül végezné az analízist.

Az e-terápiáról már korábban bebizonyították, hogy hatékonysága közel azonos, mint a hagyományos, személyes találkozásokon folytatott tanácsadásé. A Zürichi Egyetem kutatói által közzétett vizsgálati eredmények szerint picivel még hatékonyabb is az enyhe depressziós tünetekkel fordulók esetében: nyolc egymást követő kezelés után az e-terápián részt vevők 53 százalékának teljes mértékben megszűntek depressziós tünetei, míg a hagyományos kognitív pszichoterápiás technikával kezelt páciensek 50 százaléka mondta ugyanezt. A kutatás legmeglepőbb megállapítása azonban az, hogy az e-terápiában részt vevő páciensek még „személyesebbnek” is élték meg a terápiát, mintha élőben találkoztak volna tanácsadóikkal./

Egyedül is erős voltam, de támogatással kerültem a helyemre…

Szeretett nővéremre emlékezve elhívtam a Páromat egy barlang túrára. Máig nem tudom biztosan, hogy mi kavart föl annyira, de a pánik összes tünetét átéltem. Van úgy, hogy a semmitől (vagy a gondolatainktól?!) piszok rosszul lehet lenni…hacsak nem parancsolok megálljt a destruktív gondolataim zuhatagának, és nem uralom le a testem tüneteit.

Ha a negatív gondolataimmal meg tudom „betegíteni” magam, akkor a pozitív gondolatokkal helyre is tudom hozni azt! – mantráztam magamban és akkor tényleg sikerült kikerülnöm abból az állapotból.

A történet folyományaként persze még néhányszor kísértettek azok az érzések különböző, jól bevált helyeken, például metróban, liftben, sötét szobában. De az általam írt recept megvédett, és ma már tényleg csak emlék. Sőt, olyan belső erőforrásommá vált, hogy hasonlóan nehéz helyzetek megoldó képlete lett: „bízhatok önmagamban, ezt is megoldom”.

Azonban ez így még fél igazság, mert egyedül nem jutottam volna ide, ahol ma vagyok. Ott téblábolnék a többi problémámba gabalyodva, vagy nagy eséllyel azokat félre téve másoknak segítenék, mondván én olyan erős vagyok…

Kedves tudatos Nőtársam! Hogy vagy most? És hogy szeretnél lenni? – A jelened és a vágyad közötti feltérképezésben is segít a coaching.

„Segíts magadon, a coachod is megsegít. Lesz jobb!” /Jakab Gyöngyi/

Mikor van rá szükséged?

Megesik, hogy Te is beleveszel a Téged nyomasztó problémákba, érzelmileg annyira elborít, hogy nem látsz ki belőle? Ilyenkor van szükség az aktív támogatásra, az életet megtapasztalt szakemberre, akinek segítségével kiválaszthatod a lehetséges megoldások közül a neked leginkább megfelelőt. Megismerni a lehetőségeket, azt, hogy mit tudsz tenni, és elég erőssé válni, merni meglépni az újat, másképp csinálni valamit, mint eddig, hogy aztán elégedetten éld tovább az életed… – ez jó segítő nélkül szinte lehetetlen.

Mi is az a Coaching?

 • A Coaching nem pusztán tanácsadás vagy tréning, hanem a TE személyiséged megerősítéséről   szóló folyamat, egy személyes célod megvalósításáért.(lehet a célod, a boldogabb életed, a kiegyensulyozottabb párkapcsolatod, a szeretet teljesebb anyaságod megélése, saját magad kiteljesítése…)
 • Olyan szemléletmód, amelyet elsajátítva jobbá, többé válhatsz.
 • A leghatékonyabb eszköz, ami a legrövidebb idő alatt juttat el a saját megoldásaidhoz.
 • Személyre szabott önismereti munka, olvasással, gyakorlatokkal, házi feladatokkal.

Mikor válassz engem?

Többnyire ajánlás alapján választunk magunknak fodrászt, fogorvost vagy segítő szakembert. Hogy kitartunk-e mellette, azt viszont az érzéseink diktálják, ami rendben is van. De döntéseinknél hallgassunk az eszünkre is, érdemes a valós érveket figyelembe venni.

Mivel online vagyunk, itt segít a kiválasztásban az oldalam tartalma, a hitelességem, a fotóm, a személyiségem, a stílusom és természetesen, hogy mit érzel.

Ha „megfelelünk” egymásnak, jöhet a „szerződésünk”, a Te jobb életed szolgálatában.

A coaching szakmához tartozó résztudásokat a sokak által kedvelt és példa értékű Lemma – coaching iskolában sajátítottam el, ahol a módszerek szinergiája mellé a szociális képzettségemmel, a saját személyiségemmel, a több évtizednyi önismereti tapasztalatommal az ujrakezdő nők mentorálásával,  és a felnőtt oktatásban szerzett jártasságommal állok a rendelkezésedre, ha bizalmat szavazol nekem, hogy dolgozzunk a céljaid elérése érdekében.

Hogyan történik a coaching?

 • Online. Ez persze nem jelenti azt, hogy soha nem fogunk beszélgetni (akár skype-on), vagy élőben, személyesen találkozni. Ahogy lehetőség nyílik, ezt nem hagyjuk ki…
 • Őszinte és bizalmas „beszélgetés”- sorozat, e-mailben, (vagy/és skype-on), akár életed naplójaként.
 • Kötetlen az alkalmankénti ráfordított idő. A folyamat pedig helyzettől, problémától és személyiségtől függően, kb. 1-1.5 hónap, heti egy „találkozással”, ez lehet rövidebb és hosszabb is.
 • Amivel Te tudsz hozzájárulni: a nyitottságod, a folyamatos önreflexiód és az akarásod.
 • A coaching egy folyamat, amelyben a coach nem mondja meg, hogy mit tegyél, hanem  észrevétlenül rávezet arra, hogy képessé válj megoldani és elszántan dolgozni az álmod megvalósulásán.
 • A cél megfogalmazásától indítjuk a munkát, különböző eszközöket, módszert  és stílust bevetve, (önismereti játékok, kreatív írás, Nő-kártyák, imagináció, NLP(=neurolingvisztikai programozás) és TA(=tranzakcióanalízis), cél és rendszer felállítás), izgalmas és ünnepi pillanatokkal, könnyezve vagy boldogan repülve, de nincs megállás, addig amíg olyan életkészségekkel nem rendelkezel, hogy később is bátran megold az élet adta helyzeteket.

És hogy miért JÓ Neked az online coaching?

 1.  PÉNZT  takarítasz meg, a legolcsóbb megoldás a személyiség fejlesztésére, a problémáid megoldására, arra hogy elérd a kitűzött célodat. Nincs utazási ktg, + étkezés, kv, és mi egyéb, ami egy ilyen program során adódik.
 2. IDŐT spórolsz, hiszen nem töltesz el fölösleges időket az úton, és máshol.
 3. Időgazdálkodási szempontból is hatékony, mert akkor veszed igénybe, amikor akarod, nem kell alkalmazkodnod, szívességet kérned, nem jár újabb szervezéssel.
 4. KÉNYELMEDET biztosítva, az otthonodban, akár pizsamában, a fotelodból igényelheted a segítséget és építheted a boldogabb életedet.

Persze van, aki csak a személyességben bízik, de talán fölülírható ez egy működőbb és hatékonyabb formára, a mai felgyorsult, pénz- és időhiányos világunkban. Az online oktatást sem fogadta üdvrivalgással a hallgatóim 2%-a, de a 98 igen.

“Bár az a lényeg, hogy az ember mindig magában higgyen, azért egy kis segítség másoktól, nagy áldás tud lenni.” /Avatar/

Kukkants bele, mások hogyan véleményezték a segítésemet!

„Nagyon sokszor elolvastam a leveledet  Gyöngyi, újra és újra, amikor gép közelébe kerültem megint és megint, érzem amikor olvasom, hogy minden szavad nagyon igaz és komolyan kell vennem. Ezt is csinálom, igyekszem rajtakapni magam, ha megint csak pocskondiázom magam, ha elégedetlenkedek, és ha elcsüggedek. Már nem panaszkodom magamnak végig a napot miközben kifelé minden rendben van, hanem nevelgetem magamban a belső tartást, hogy jobb lesz minden. Elmesélem Neked, hogy nekem ez nagyon nem megy könnyen, de próbálgatom, és egyre jobb lesz. Számomra eddig magamat szeretni kb. azt jelentette, hogy vigaszként vettem egy csokit, vagy valami finom ételből jól beettem- utána persze nem szerettem magam, mert így is van túlsúlyom, és nem egészséges ételeket eszem.” /Andrea/

„Nagy öröm számomra – és nem túlzás, ha azt mondom, kivételesnek érzem magam –, hogy megismerhettelek, és magam mellett tudhatlak, öntusámban. Köszönöm. Nagy segítség vagy, mert úgy érzem nem vagyok egyedül, és eddig tényleg nem tudtam, hogy ez mennyire fontos. Számtalan módját kerestem már annak, hogy megfejtsem önmagam, de ennyire személyes és ennyire rólam szóló kapcsolatom még nem volt, és soha még nem éreztem ennyire közelinek magam.” /CS. E./

„Saját bőrömön tudom és tapasztalom milyen ereje van a jól célzott szavaknak, mondatoknak. Én már tudom, falakat tud megmozgatni, és remélem hamarosan ledönteni.
Direkt tanácsot nem adsz,… de a gyeplő mégis a Te kezedben van. És ez a fantasztikus.” /Erzsébet/

„Van egy varázsszavam… És ezt Neked köszönhetem. Te mondtad rólam, varázsigém, és ez nagyon célba ért nálam.
Azt, hogy mivé válhatok, meddig jutok, még nem tudom, hisz tényleg több évtizedet kell feldolgoznom és elengednem, de nagyon szeretném és érzem, jó ez az út amire vezettél.” /Zsóka/

Én is megrendelem!

“A pénz nem lehet indok arra, hogy feladd a vágyaidat.”

E-mail tanácsadás: 8.ooo Ft Lehet, hogy elsőre furcsa Neked a problémád leírása, de mindenképpen intim. Ha kiírod magadból, megkönnyebbülsz, sokszor jobban megnyílsz és a segítő emailt pedig többször is visszatudod olvasni, van időd az átgondolására, nincs korlát a hosszát illetően.

Skype – óra : 12.ooo Ft (35 font) Ha jó a memóriád és jobban szereted hallani a szavakat, fontos neked a “személyesség”, az órát, pedig nem veszem szabályosra, mert, gyakran szükség van többre…

Minden esetre, ha még nem találkoztunk, nem tudod, hogy ki vagyok, megfelelünk-e egymásnak, szimpatikus és elfogadható-e a személyiségem, hangom neked, akkor is írj, (jakab.gyongyi@gmail.com), és az első “találkozás” (20 perc) ingyenes. Bátorság!

Melyiket csomagot akarod? (anyagilag, időben és hatékonyságban így jársz a legjobban)

8

 • HELP coaching: Ha gyors segítségre van szükséged, e-mail/skype:  15.ooo Ft (43 font)
 • POWER coaching (Önbizalomerősítés): Ha változtatni akarsz, ha el akarsz érni valamit, ha nem az van, mint amit szeretnél, Skype/Chat : 4 “ülés” 48.ooo Ft helyett, 43.ooo Ft! (30 font/alkalom, egy összegben: 115 font)
 • TALENT coaching (Életfeladat): Ha nem tudod, hogy mi legyél, és mitől tudnál boldog lenni:kb.  6 “ülés”, E-mail+ Skype/C hat : 6o.ooo Ft.

Életfeladatom, hogy a coachinggal, mint gyors és hatékony, fejlesztő módszerrel segítsek Neked is, kedves Nőtársam, hogy a helyedre kerülj!

Akarod a változást? Készen állsz megfizetni a változás árát és előrelépni, a múltat magad mögött hagyva tisztelettel?
Az első Power Coaching jelentkezés és megbeszélés tehát, INGYENES, így talán enyhül a félelmed is...

Kérdezhetnéd, hogy miért jóval olcsóbb más coaching szolgáltatásoknál. Többszörösen újrakezdő vagyok, tudom, hogy milyen nehéz, anyagilag is ez az állapot. De azt is tudom, hogy ha nem szánod el magad és nem szánod rá az árát, akkor Te ott maradsz , ahol most vagy. Mert az életben mindenért fizetünk, csak hol kedvezményes árat, hol meg busásan, akár nem is a pénzünk bánja már…

Ezt ne várd meg!I

Itt a TE LEHETŐSÉGED, lépd meg!

távolság sem lehet akadály.

skyp a világból

 

Jelentkezz, és kérj időpontot:

 

 Coaching skype – on vagy tetszőleges hosszúságú email – ben.

(Az E-mailed után küldöm a skype nevem.)

 

email E-mail: jakab.gyongyi@gmail.com

Szeretettel és bizalommal várlak:

fotó

Nőismereti tréner, Power coach

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This