Drágaságos Nőtudat -os olvasóim!

Jó nagy kihagyással, kicsit szégyellve önmagam, de újra itt!
A nyár egy egészen más életformát „követelt” tőlem, és úgy elragadott magával, (meg én is elragadtattam magam), hogy most értem ide…volt közben hippy élet, örömanya szerep, gazdálkodói ténykedés és most a legújabb az újra képződés…
Hogy ne rejt jeleskedjek, csak röviden.
13 fesztivál és a vele járó vackolódás van a hátam mögött, ahol is percenként történt valami, jó blogba illő dolog, és ez most itt egy könyvet is kitenne.
Kisebbik lányom esküvője is lezajlott, volt minden, ami ilyenkor lenni szokott…sőt több is! Folyt. köv. még az idén…
S ha szeptember, akkor nekem az újrakezdés, az újra tanulás! És már itt is az ÖNISMERET asztala, mi az, amit akarok, mi az amire szükségem van…
Még több módszer, még több eszköz ahhoz, hogy még hatékonyabban tudjak segíteni! És nem csak Neked, hanem az Anikónak, Áginak és Majának is… és mert mind annyian mások vagyunk, más a bajunk…)

Mesélhetnék az újrakezdés kapcsán, még hogy hogyan lehet ki alakítani egy új szokást, ami engem épít. Hát először is úgy, hogy előveszem a jó öreg kis tükröm, és megkérdezem tőle:

“Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a leány a vidéken?”

És a tükör mesél és mutatja, hogy hol vannak hiányosságok, ill. már csípőtájéki többletek, vagy arról a barátnőmről, aki jógázik, olyönismereti tüköran szép és fiatal a teste, az arcáról nem is szólva… megirigyeltem… én miért ne? Nem kellett sokáig keresni a helyet és az oktatót, csak fejben lejátszani a dolgokat és máris ott vagyok szerdánként Vácott… Itt persze nincs vége, mert miért ne lennék még többet a levegőn, ha már egyszer adva van, bolond lennék, itt a Duna-parton nem megölelni a régi fámat! Persze reggelente van egy kis vacilálás, hogy a jó meleg ágy  kv-val és könnyvvel, de valamit valamiért…utána könnyebb a nap, nem eszem szalonnát reggelire, ami e legjobb, na és ez inspirál igazán, hogy friss gondolatok születnek, néha a hegyet is arrébb tolom…:)

Elkezdeni…és csinálni, csinálni!!! Másképp nem megy!

Új szokás a táplálkozásunkban is, amit azért írok le, hátha kedved szottyan Neked is! Ha hallottál már a Kolláth-reggeliről, (neten megtalálod, magok és gabona őrlemények, friss gyümölcs) mondhatom délig “elvagyunk” vele, pedig volt ásás, kertrendezés, fahordás, meg effélék.

Dicsekedni valók a kamra polcai is, de ha nem élsz családi házban, vagy nincs kerted, akkor minek fájdítsam a szíved, a majd ötven kg paradicsom befőzéssel, no nem is a munkára gondoltam, hanem az eredményre, vagy a reggelire készített pirítós saját zakuszkával, az esti ribizli borocska (életem elsője) már csak suttogva, és persze gyógyszertári mennyiségben…

Most pedig bátor leszek, mert ugyan bűntudatom van, hogy eddig nem írtam, (és ez rólam szól), de most újra kezdem és lássuk mi szól Neked, mert hát valamiért jöttél, nem?:)

Ajándékot adok, ha elfogadod:

 

1.MOST INGYEN TEHETED FEL A KÉRDÉSEDET, (egyet persze, amiről tudjuk, hogy soha nem egy…) okt. 31-éig, vagyis 6 napon keresztül rohamozhatsz!

2.   A Változtatáshoz elengedhetetlenül szükséges alapozó: az

Önismereti Lelki tükör, Nőknek

MOST  44% engedménnyel !!!
(ez már majdnem az ár fele, s ami most Neked!

www.notudat.hu/tukor

RÁADÁS: ha ebben az időszakban kéred az online tréninget, mellé adok egy olyan TÜKRÖT, amivel a kezedbe, rögtön tudni fogod a választ arra, hogy „jó, jó, de hogyan szeressem magam?…” (ez is a hó végéig, vagyis 31-éig!)

Csak akkor ne rendeld meg, ha Neked nagyobb boldogság tv-zni, bulizni, vagy pletyizni, mint Önmagad személyiségét fejleszteni és jobbá válni!!
De ha hangyányi VÁLTOZÁST is szeretnél, akkor erős vár lesz Neked ez a Tükör-tréning, ha pedig meg akarod váltani a világot, itt a szikra!
(itt belekukkanthatsz, miről is van szó: www.notudat.hu/tukor)

Várjuk a kérdésedet és a kérésedet, ITT és MOST ne fogd vissza magad!
Szeretettel a megerősödő énedért:

Jakab  Gyöngyi,
Mester Évi

Pin It on Pinterest

Share This

Keresed az álommunkádat?

 
 
Ez az ingyenes álom-munka csomag segít az elindulásban.
 
 
Váltani szeretnél? Vagy épp folytatni? Már nem akarsz mindent és minden áron elvállalni? Végre a saját életfeladatodat akarod?
 
A Hivatás-kerékkel tiszta képet kapsz. Csekkold le a 8 pontból, mid van már meg? A saját álmodból és egy vérbeli, újrakezdő nő videójából inspirálódj! 

 

Név: *
Email: *

You have Successfully Subscribed!