Sikeres váltás ÖNISMERETTEL – vállalkozásban gondolkodóknak – egy VÉRBELI ÚJRAKEZDŐTŐL

Felnőtt fejjel, sok élet tapasztalaton túl, családdal, egy-két gyerkőccel, háztartással a nyakadban, még mindig küszködsz, hogy mi a fenét is csinálj.

Ha nem olvasnád mások oldalait, nem beszélgetnél csoporttagokkal, és nem hallgatnád a médiát, akkor is jönnek a gondolataid, villannak be a jobbnál, jobb ötletek. Ezt nem állíthatod le. Aztán belefogsz egyikbe is, másikba is, de hamar megunod, elmegy a kedved, mielőtt még eredményt hozna, vagy csőstől jönnek az akadályok.

o   Akkor mi van már?

o   Melyik a te munkád?

o   Melyikben tartsál ki és nyomjad akkor is, akár egyedül is, ha nehézségek merülnek fel, ha mások már régen nem támogatnak.

Na, ezt a váltást és döntést sem tanították az általános képzésben. Állsz egyedül, magadra maradva a problémáddal és csak feszít.

Mert egyszerűen életre való vagy, okos és tevékeny, végre azzal akarsz már foglalkozni, amivel tényleg érdemes! De hogyan válassz, ebből a sok mindenből? Hogyan lásd meg, hogy MELYIK A Te munkád? Tele vagy kérdésekkel és kétségekkel…

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy nekem bejön a blogírás, a tréning anyagok gyártása, az alkotás, míg a technikai dolgokhoz való viszonyulásomra az analfabétizmus, harmat gyenge jelző. A barátnőm ezzel szemben, pikk-pakk megcsinál egy You Tube videót, óriási excell táblába vezeti az áruit és vevőit, belegabalyodás nélkül, miután lefektette a két kis lurkóját. Nem hiszem el… Vagy másik ismerősöm, aki a könyvelésben lát perspektívát, jól szűkítette a réspiacát, és már külföldre terjeszkedik, hihetetlen, hogy nem vész bele a számok világába és még tetszik is neki. De írhatnék Aniról, aki az MLM-ben találta meg a boldogságát, fantasztikusan hisz benne és egyik sikert a másik után zsebeli be, míg én csak hitetlenül állok ezzel szemben…

Szóval, ennyire MÁSOK vagyunk. Ami az egyiknek bejön, attól a másikat a hideg is kirázza. Akkor mire válts? Mibe fogj? Kérdezed.

Hol itt a kulcs?

A tapasztalatok, az eredmények, a kérdőívek és felmérések mind azt mutatják, hogy a kutya el van ásva. Még pedig jó mélyen. Mert születtél valamilyen adottsággal, aztán többnyire lemintáztad egyik szülődet, vagy a nagynénidet. Tanultál és más iránt érdeklődtél egy kis községben, mint a főváros egyik kerületében és más is ragadt rád az adott környezetedből. Tehát, a kulcs BENNED van.

Erre mondom én, hogy VÁLTANI ÉS VÁLLALKOZNI, ÖNISMERET NÉLKÜL BAROMSÁG!!!

Az önismeret egy nemszeretem téma, fölöslegesen kidobott pénz és idő, – gondolja a laikus. Oké, akkor váltogasson tovább, illetve bolyongjon tovább a laikus. A tudatos nőnek erre nincs már ideje, mert jól tudja, hogy mindenkinek fogy az energiája, és az élet ideje, így neki is. 50 évesen már inkább élvezni kéne az életet, mintsem keresgéléssel tölteni a drága időt, nem?

És kicsit furfangos dolog is ez az önismeret-izé, mert senki nem akar a múltban vájkálni, háborgatni azt, ami már elmúlt, meg különben is kit érdekel, hogy kitől, mit örököltél.

  • De hogy mik a Te mozgatórugóid?
  • Mihez van tehetséged?
  • Mi az a terület, ahol komfortosan mozogsz, és még tovább is tudsz lépni?
  • Mi az a tevékenység, amit akkor is csinálsz, ha minden ellened esküszik?

Na, ez az igazi önismeret. És ennek is van ám sok válfaja. De az a konkrét, ami a munkád kiválasztásával foglalkozik, a hozzád leginkább illőt választja ki.

A „Mi legyek, ha nagy vagyok?” 10 hetes, életfeladat online tréning, a Te tehetségedet kutatja, a szeretett munkád kiválasztása a fókusz. S mindez nem egyedül, hanem végig, személyre szabott mentorálással!

Ennél jobb és alaposabb képzést nem ismerek a váltás, vállalkozás előtt.

Kezd Te is itt, már több tucat nőnek bevált, Neked is segítség!

Csapj le rá még idén, hogy az év végét már elégedetten zárd és újra töltve indulj neki az új évnek. Tudd, hogy mit akarsz és mit érdemes!

S hogy biztos legyél benne, hogy Neked szól-e ez a tréning, szánj rá 2 percet, magadra ismersz-e?

 

 

És itt tudsz jelentkezni az Életfeladat tréningre, ne hezitálj, gyere, mert megérdemled!: www.notudat.hu/eletfeladat

Szívvel és ésszel (=önismerettel) az álomvállalkozásodért!

Jakab Gyöngyi

a sikeresen váltók mentora

TEHETSÉG coach

Pin It on Pinterest

Share This

Keresed az álommunkádat?

 
 
Ez az ingyenes álom-munka csomag segít az elindulásban.
 
 
Váltani szeretnél? Vagy épp folytatni? Már nem akarsz mindent és minden áron elvállalni? Végre a saját életfeladatodat akarod?
 
A Hivatás-kerékkel tiszta képet kapsz. Csekkold le a 8 pontból, mid van már meg? A saját álmodból és egy vérbeli, újrakezdő nő videójából inspirálódj! 

 

Név: *
Email: *

You have Successfully Subscribed!