Újrakezdés„Nem is annyira képességeink különböztetnek meg minket, mint inkább az, hogy mennyire merjük kihasználni őket.”

 Nekünk nőknek, azért eléggé egy rugóra jár az agyunk. Szeretünk segíteni, törődni a másikkal, ez az alaptermészetünk, így vagyunk ősidőktől kódolva.

Most ezt a „segíteni jó”, képességedet hívogatom…

Kedves Olvasónk, mivel járatod a Nőtudat leveleit, időközönként ingyenes ajándékait, talán vásárlónk/ügyfelünk is voltál már, egy olyan lehetőségre hívom fel a figyelmedet, ahol ugyan első körben mi, a Nőtudat profitálhat, de áttétesen, és ez a lényeg, azok a Nőtársaink, akik valamiben újrakezdők, akik hisznek velünk együtt abban, hogy:

VAN ÉLET AZ ÚJRAKEZDÉS UTÁN IS, NEM IS AKÁRMILYEN, HANEM AZ IGAZI!

A megmérettetésről

  • Bő 2 napos hátránnyal indulás, a többiekre már régen voksoltak, amikor mi, nem részletezem miért, volt oka bőven, de akár emberi gyarlóságom okán is, lemaradtunk…

(Ha ismersz engem, tudod, hogy bátornak mondanak. Igen, mindent elkövettem, hogy bekerülhessünk, sikerült! De ez csak az első lépés. Nélküled nem biztos, hogy messzire jutnánk…)

  • Sokan vannak a versenyzők, még többen, akiknek igazán igényes és profi a web oldala, akik vagy meg tudják fizetni vagy értenek hozzá… Nem irigylem a sok tanulást, de ha egyszer nem érdekel a technikai része, keservesen birkózom meg így is…
  • Nem vagyok már mai csirke, ami azt is jelenti, hogy én nem számítógépen nőttem fel, tudom, ez a mai fiataloknak nem mond semmit… Ha csak nem idegesen kapják ki a kezemből az okos telefont, s pikk-pakk megcsinálják fél pillanat alatt azt, amihez én nem is konyítok…
  • Hát kb. ez a helyzet a számítógéppel is, bár nem adom fel.

Summa-summárom vannak hátrányok, nem is untatlak tovább. Mégis elindultam a versenyen, mert a mondás, hogy aki a padlón van, onnan is szedjen fel valamit, ez az igazi túlélés, játszik most is…

Remélem számíthatok a Te jó szívedre is, szavazz ránk!

Csak egy gombnyomás a Tetszik gombra, itt:

http://www.gazdagmami.hu/az-ev-anyavallalata-2015#139

Köszönöm, hogy szavazol (Tetszik gomb), s ha még meg is osztod a faladon, (Megosztás gomb), külön hála!

 

Jakab Gyöngyi

Nőismereti tréner, TEHETSÉG coach

Pin It on Pinterest

Share This

Keresed az álommunkádat?

 
 
Ez az ingyenes álom-munka csomag segít az elindulásban.
 
 
Váltani szeretnél? Vagy épp folytatni? Már nem akarsz mindent és minden áron elvállalni? Végre a saját életfeladatodat akarod?
 
A Hivatás-kerékkel tiszta képet kapsz. Csekkold le a 8 pontból, mid van már meg? A saját álmodból és egy vérbeli, újrakezdő nő videójából inspirálódj! 

 

Név: *
Email: *

You have Successfully Subscribed!