Ipi-apacs, megtaláltalak!

Na jó, csak megpróbállak megtalálni, mert igazán jól elbújtál. Ha nem sikerül, hát akkor még kuporoghatsz a következő újrakezdésedig.  De tegyünk egy próbát! ok?

Ki vagy Te, kedves Olvasó?

 Életkorod: 35 fölött

Családi állapotod: férjezett (kivéve, ha nem…)

Végzettséged: főiskola, de érettségi mindenképpen

Munkaviszonyod: alkalmazott, de már kifelé kacsingatsz (vagy már meg is lépted). Inkább újrakezdő lennél Te is, mint a régit folytatni tovább…

Mi jár a fejedben? – ahogy a Facebook kérdezi: Benned több van, és szeretnéd végre már a saját életedet élni, vagyis kibontakoztatni a képességeidet. Még csak érzed, de nem tudod, hogy milyen tehetséggel rendelkezel, miben vagy a legjobb. Vagy ha már igen, akkor is vannak akadályok…

Amik akadályozhatnak:  Még nem tudod,  mit csinálj, mi is akarsz lenni. Vagy ha kitaláltad már,  félsz, hogy lesz-e elég időd, erőd és kitartásod, s nem utolsó sorban, mit szólnak hozzá a családtagjaid? (mondjuk egy saját vállalkozáshoz…) Az újrakezdéshez nagy lelkierőre van szükség, de még inkább önismeretre. Vajon itt van most az ideje a váltásnak, vagy bírod még egy darabig, mert…?

De hiszed, hogy ha a saját munkádat végezheted, akkor türelmesebb anya leszel, megértőbb leszel a pároddal és végre nem a főnöködnek kell megfelelned, hanem saját magadnak, elsődlegesen. Micsoda szabadság és új lendület, amire már évek óta vágysz. Nem utolsósorban kihívás, hogy az önbecsülésednek is adhass. Végre megmutathasd a világnak, hogy Te is érsz valamit, VAGY VALAKI!

Na, szabad a gazda, megtaláltalak?

Ha igen, akkor a következő blogban jön a folytatás, ide szállítom a lehetőséget neked!

Ha nem, akkor kérlek, segíts! Adj jeleket, írj MAGADRÓL a fentiek alapján, hogy megtaláljalak;). Ide a Nőtudatra, lejjebb vagy a privát címemre, ha nem  publikus: notudat@gmail.com.

AJÁNDÉK: Cserébe, húzok Neked egy Lélekerő kártyácskát, mondj egy számot, 1-62-ig, s küldöm az életfeladatodra vonatkozó pozitív megerősítésedet.

Válts szívvel – Nőtudattal!

Jakab Gyöngyi

Következő szerdán folyt. köv.: Milyen a szabad ember?

 

Pin It on Pinterest

Share This

Keresed az álommunkádat?

 
 
Ez az ingyenes álom-munka csomag segít az elindulásban.
 
 
Váltani szeretnél? Vagy épp folytatni? Már nem akarsz mindent és minden áron elvállalni? Végre a saját életfeladatodat akarod?
 
A Hivatás-kerékkel tiszta képet kapsz. Csekkold le a 8 pontból, mid van már meg? A saját álmodból és egy vérbeli, újrakezdő nő videójából inspirálódj! 

 

Név: *
Email: *

You have Successfully Subscribed!