Akkor Neked szól ez a homlokracsapós vicc + őszinte vallomás + új titkok a Nt-ról.

Ismered ezt a felszisszenő, székely viccet?

„ Két koma beszélget a sarki kocsmában, egy-egy korsó sör mellett. A pad alatt, a korhadt padlón az egyikük kutyája, halkan, de folyamatosan nyüszít. Kérdi az egyik a másiktól: „mé’ nyűszít már ennyit ez a kutya? Mer’ nyomja az odalát a rozsdás szög! – válaszolja a gazdi. Hát akkor mé’ nem megy odébb? …

Érted, ugye?

A Nőtudatot is szúrja egy rozsdás szög, már egy ideje, ezért most „helyzet változtatás” következik.

Miben érint ez téged, kedves olvasó?

Hálás köszönet, ha eddig velünk tartottál.

Most ÚJ fejezet következik.

PROFILVÁLTÁS: Ha TE is munkát keresel éppen, pontosabban az ÁLOM-MUNKÁDAT, akkor itt a helyed továbbra is, ebben segítünk téged tűzzel-vassal!

Mit értünk álom munka alatt? Nem egy munkahelyet, nem egy szükségszerű vagy ideiglenes munkát, hanem azt az állapotot, amikor hétfő reggel inspirálva indulsz a munkába és délután is tudsz mosolyogni. Ehhez nem kell top menedzsernek lenned feltétlenül, ha nem ez a szíved vágya. A lényeg, hogyha mellbevágnak az ”És TE mivel foglalkozol?” kérdéssel, akkor büszkén húzd ki magad, és nyomasd a névjegyedet!

Indoklás csak zárójelben, ha érdekel, hogy miért?…

Az első rozsdás szög: Évtizedes munkatársunk, szinte a kezdetek óta, Mester Évi kolléganő más tanulmányokba kezdett. Patakok áradtak a könnyekből utána, de az élet egyszerűen nem áll meg…

Új társ, Tóth Barbi, 2 gyermekes családanya, róla még sokszor lesz szó, őt is nyomja a rozsdás szög, mégpedig pont az álom munka lázas keresésében. Ha te is hasonló cipőt hordasz, akkor izgalmas és lemásolható részek következnek számodra, vétek kihagyni!

 A második rozsdás szög: A guru marketingesek szerint sem lehet mindenkin segíteni és mindenféle témában. Kerestek már meg szexuális ábrándokkal, külföldi letelepedéssel, fájó magányossággal és férj vásárlással kapcsolatban külföldön, igen jól olvasod. Ennyiféle, szerteágazó problémával nem lehet behatóan foglalkozni. És persze minden területnek megvan a saját szakértője. Ma már nem általános orvoshoz mész Te sem, ha nem tudsz aludni, hanem az alvás szakértőjéhez, ugye?

 

Évtizedek alatt tartott tréningjeink tapasztalatai és elemzései olyan speciális tudáshoz tudnak téged juttatni, amivel játékosan tanulva juthatsz a SAJÁT ÁLOM MUNKÁDHOZ.  

Ezennel bemutatjuk a frissen elkészült Nőtudat zászlónkat, tádááám:

ÁLOMMUNKA

Mikor kapcsolódj hozzánk?

Ha épp váltanál munkát, vagy már egy ideje fontolgatod, el akarsz indulni egy másik irányba, mint ami a végzettséged, vagy amiben már éveket fektettél, ki akarok próbálni magad, de ott van még egy csomó akadály, egyszerűen csak nehéz dönteni, hogy melyiket az ötezerből? De ha önmagadat keresed, akkor is ez a tutti befutó ösvény.

És ha persze, Te is hiszel, a mi titkunkban, miszerint:

A Nt hitvallása :

„Elképzelek egy olyan világot, ahol minden nő azzal foglalkozik, amiben a legerősebb, ami a legjobban érdekli.  Így egyetlen önbizalom hiányos társ és anya sem dolgozna a munkahelyeken.”

Csak hogy TE is tudj dönteni, itt találod a Nőtudat „big why”-át, ami nálad is megszüntetheti az agyadra menőönbizalom hiányt, az üres, értelmetlen napokat és a “senki se vagy” fájó életérzést!  

Amit a Nőtudat kínál:

 „Lehetsz bármilyen és csinálhatod bárhogy!”

Ha téged is nyom valahol a rozsdás szög, akkor csatlakozz hozzánk, és kérd az ingyenes első lépéseket ajándékba.

Töltsd le a Nőtudat 4 ingyenes beindító anyagát.

Szeretettel a TE Álommunkádért

Pin It on Pinterest

Share This

Keresed az álommunkádat?

 
 
Ez az ingyenes álom-munka csomag segít az elindulásban.
 
 
Váltani szeretnél? Vagy épp folytatni? Már nem akarsz mindent és minden áron elvállalni? Végre a saját életfeladatodat akarod?
 
A Hivatás-kerékkel tiszta képet kapsz. Csekkold le a 8 pontból, mid van már meg? A saját álmodból és egy vérbeli, újrakezdő nő videójából inspirálódj! 

 

Név: *
Email: *

You have Successfully Subscribed!