Kedves Tudatos társam!

Először is KÖSZÖNET a sok-sok kérdőív kitöltéséért!

Feldolgozás alatt és hamarosan a nyertesek hirdetése is következik! Figyeld a postaládád!

Amit most előlegbe, félig ajándékba, félig a személyiséged fejlesztése érdekében teszek az, az hogy néhány programot ajánlok, válogass kedvedre és ne engedd, hogy a pénztárcád határozza meg, hogy mit szeretnél, mire van szükséged. Miért?

Egy rövid kis történetet osztok meg Veled, tegnap estéről, ahol megint tanultam valamit.

A 18. kerületben egy kiállításon beszéltem a félelmeinkről és az alkotás öröméről, igen hálás volt a közönség, több Nő megjegyezte, hogy milyen érdekeseket mondtam, nem volt szokványos, gratuláltak, meg minden ilyesmi, ahogy az ilyenkor lenni szokott.

Egy középkorú hölgy nem tágított mellőlem, és kérte, hogy valahogy juttassam el ezeket a gondolatokat hozzá, mert Őt állítólag szíven találta, amit mondtam. Nem mert soha, most sem mer…A családja lehúzza, dolgozik, de jóval minimálbér alatt van a havi keresete…gondolhatnánk teljes “önsorsrontó”, de ! Énekel, és verseket ír, régen rajzolt is. Néhány héttel ezelőtt életbiztosítást akart kötni, s a biztosítónál szembesült azzal a ténnyel, hogy Fia már megkötötte az Ő életére, 6 évre… azóta Ő teljesen megrogyott, ennyi volna neki hátra?

Amikor elbúcsúztunk, hálálkodott, hogy már most visszatért az életereje, és ha kibírta volna fizetni azt a biztosítást, akkor inkább azt a pénzt, ezután a tanulására költi. Ez volt a legnagyobb ajándék nekem tegnap este!

Hazafele a vonaton még azon gondolkodtam, mennyi és mennyi fele költünk, átgondoljuk-e tudatosan, mit nyerünk vele? Senkit nem akarok lebeszélni holmi biztosításokról, (bár tudjuk, hogy milyen „jól” szeretnek fizetni, ha baj van, bocsánat az általánosításrét, nyilván van kivétel), de ha mérlegelnénk, mi vitte előre az életünket, minek örülünk, mitől vagyunk gazdagabbak?

Nem divat tanulásra költeni? Te ne törődj ezzel, és ne hallgass másokra, egyébként meg van hely, ahol divat… de mindegy is, mert ne a divat miatt…tálcán nem fogja senki eléd vinni az ideális párodat, de még a szeretett munkádat se…  Önmagadtól meg lehet, hogy még messze vagy, ezeket nem tanítják az oktatási rendszerben…

Van tapasztalatom és jártasságom képzésekben, szemináriumokban, tréningekben és fejlesztő könyvekben. Én ettől lettem több, és kerültem a helyemre. Ezért állítom határozottan azt, hogy tanuld magad!!!

Nézd meg, mennyit költesz el egy vasárnapi ebédre? És ha dohányzol? A gyereknek biztos, hogy meg kell venni mindig, amit „kitalál”, csak hogy jó anya légy?? Tudom súlyos szavak ezek, és nem akarlak bántani tényleg, jó szándékkal csak arra akarom felhívni a figyelmed, hogy nézd meg, TE mennyit költesz a személyiségedre? Mennyire vagy kíváncsi magadra, a vágyaidra? Veled ki foglalkozik?

Persze vannak létminimum alatt élők, én is voltam, erről már írtam, akkor is megoldottam a tanulásomat, mert felismertem, hogy ez vihet előrébb, és csak ez! A te tudásod, a szemléleted, a gondolkodásod!

A párkapcsolatról is sokan csak álmodoznak, nyavalyognak, Ezért is tenni kell! És elsősorban önmagad jobbításáért, önmagad megismeréséért, mit akarsz? Ehhez nem elég a felszínes, hétköznapi rohanás közepette egy- két kérdés, s még jó, ha megválaszolod.

Szóval itt és most lehetőségeket kínálok Neked, a döntés a Tiéd!

Meleg szeretettel várlak, hogy Te is megtaláld az utad, a párod, az ideális munkád, egyáltalán ÖNMAGAD!!!

Programok:

1. „SZERETHETŐ SZERDÁK”:

  • az önmegismerésed egyik leggyorsabb,
  • pénztárca kímélő mini tréningje,
  • a hatékony emberi kapcsolataidért!
  • Gyere és játszva tanuld magad! „Ki vagyok én?” –minden szerdán.

Bp. 13.ker. Tátra u. 22. Lila köd könyveskávézó, 6 fővel, 17-20 óráig, 3.500 Ft. Jelentkezni nálam: 06-30/417-56-58 vagy jakab.gyongyi@gmail.com

ide kattintva még többet olvashatsz:

http://www.notudat.hu/identity-onbizalom


2.     Gyógyító nap, Kemencén, bármit igénybe vehetsz és itt is játszunk a önismereti társasjátékkal! Vendégjegy: 700 Ft egész napra.

“Ha a lehetőség nem kopogtat be hozzád, csinálj magadnak egy ajtót.”

klikk ide: http://nevedbenasorsod.hu/fontos-napok/10-millioszoros-onfejleszto-es- gyogyito-nap-kemencen

3.     ÚJRAKEZDÉS – az életedben: munka- pár-önmagad.

  • Hogy azt a munkát találd ki magadnak, ami Hozzád való
  • Hogy azt a párt találd meg, aki által több leszel!
  • Hogy azt az anyagi függetlenséget teremts meg, ami a Te szabadságodat adja!

Novemberben, előzetes jelentkezés nálam, minél gyorsabban, hogy Karácsonyra már KITALÁLD MAGAD! /Minden segítséget megkapsz hozzá!/ Bp. 4 hétvégi nap+1 ráadás= 40.oooFt.

(részletek telefonon és mailben, hamarosan itt is…)

4.     Ha ezoterikus beállítottságú vagy, akkor egy barátnőm ajánlotta programmal is megkínállak, ebben az évben utoljára, nov. 20. katt ide: http://nevedbenasorsod.hu/tanfolyamok

Remélem segíthetek az önfejlesztésed útját járni, mazsolázz kedvedre és megköszönöm, ha Ismerőseidnek, Barátnőidnek is továbbítod,  hogy egymást segítve is fejlődhessünk és találjunk meg mindannyian a helyünket!:)

Ezt kívánom szeretettel:

JAKAB GYÖNGYI

Pin It on Pinterest

Share This

Keresed az álommunkádat?

 
 
Ez az ingyenes álom-munka csomag segít az elindulásban.
 
 
Váltani szeretnél? Vagy épp folytatni? Már nem akarsz mindent és minden áron elvállalni? Végre a saját életfeladatodat akarod?
 
A Hivatás-kerékkel tiszta képet kapsz. Csekkold le a 8 pontból, mid van már meg? A saját álmodból és egy vérbeli, újrakezdő nő videójából inspirálódj! 

 

Név: *
Email: *

You have Successfully Subscribed!