A tudatos Nő és a Csili program

a tudatos nő lakásaUgye te is tapasztaltad már, hogy elégedett vagy önmagaddal, a dolgokkal, hogy jól alakulnak, vagy netán másokkal is?
Izgalmas érzés, mindenesetre, és nem vitatható, hogy pozitív és töltő.
Ha ura vagy önmagadnak, a tárgyaknak, a lakásodnak – na akkor lesz egyre nagyobb a mellkasod…:), az önbizalmadra gondoltam.
Azért önmagunkon uralkodni, vagy máson, nem ugyanaz az érzés. Nézzük csak meg közelebbről ezt az érzést:

  • nem eszem meg a letört csoki darabot, uralkodom magamon – nem jó érzés,
  • nem özönlenek el a tárgyaim, rendet bírok tartani közöttük – ez a hatalmi érzés jó, és nyugalmat ad a rend,
  • ha az egész lakásomat „uralom”, vagyis nem nyom el engem, nem azzal viaskodom, hogy „úristen, sose érek a végére”, vagy „egyszerűen nem tudok rendet tartani, mert…” és keresem az indokokat, hanem élvezem, hogy ebben a szögletben már oké, holnap jön a következő fiók, és egyre több mindenhol rend lesz. Amikor legközelebb arra járok és új kép fogad, a régi megszokott káosz helyett, háááát kívánom, hogy érezd meg ezt az érzést!

Dagad a melled.hu 🙂

Ilyen „aprósággal” is lehet az önbizalmadat növelni, gondoltad volna?

Szuper érzés, állítom, mert ugyan mindig szerettem a rend-szerezést, és a takarítást is, mégis vannak olyan helyek, ahol bizony hetek óta nem jártam, vagy ha ki is nyitottam, inkább gyorsan vissza.
Hiába no, a női kreativitást itt aztán jól kihasználhatjuk, de szükség van a férfi agy racionalizálására, rendszerezésére is.

Ki állította, hogy egy nap alatt, nem lehet az evőeszközös fiókot (és még egy másikat is) rendbe tenni, dolgozni, megválaszolni néhány emailt, pár telefont, ebédet főzni, és még kerti munkát is végezni, néhány órában. Jó én könnyen beszélek, de Te szegényke, aki 8-10 órát el vagy az otthonodtól, és este még gyerekek, vagy barátnőzés, pasizás, belátom, nem egyszerű. Mégis azt mondom, csodákra vagyunk mi nők képesek, lopd meg valahogy!  Megéri, biztosítalak!

Ha benne vagy, csak azt sem tudod, hogyan fogj hozzá és mire figyelj, hát fogom a kezed, segítek a sorrendben és még ötletekkel is szolgálok. Ígérem rövid instrukciók lesznek és sok fotót teszek fel hozzá, hogy lásd milyen volt előtte és milyen utána, vagy lesz olyan inspiráló kép is, amit újságból vágtam ki, de elkészítettük házilag…
Ha érdekel és belevágsz Te is, a Húsvéti-ünnepekre, (addig készen is leszel!), vagy csak úgy a tavaszi megújulás jegyében:

egy ragyogóan tiszta, felfrissült és tökéletesen átlátható, rendezett otthon lesz a jutalmad!

Ez a Te műved lesz!!Miért is várnál a társadra, az anyukádra, anyósodra vagy a gyerekedre, hogy majd ők megcsinálják!:)

Már most jelezheted, hogy belevágsz-e, s igényt a tartasz-e a

Nőtudat 21 napos Csili-programjára? http://notudat.hu/csili/

Napfényes, kikeletes önbizalommal teli napokat kívánok Neked,
szeretettel: Gyöngyi

Pin It on Pinterest

Share This

Keresed az álommunkádat?

 
 
Ez az ingyenes álom-munka csomag segít az elindulásban.
 
 
Váltani szeretnél? Vagy épp folytatni? Már nem akarsz mindent és minden áron elvállalni? Végre a saját életfeladatodat akarod?
 
A Hivatás-kerékkel tiszta képet kapsz. Csekkold le a 8 pontból, mid van már meg? A saját álmodból és egy vérbeli, újrakezdő nő videójából inspirálódj! 

 

Név: *
Email: *

You have Successfully Subscribed!