Nőtudat-biztonságÁlmodók

Sokan úgy gondolják, hogy az a biztonság, ha ülnek a jó meleg irodában, és a főnök megmondja, mit kell csinálni. Aztán persze alig várják a péntek délutánt, és a fizetési napot is. De valahogy ezután sem boldogok.

Kezdő vállalkozók

Mások nekifognak egy-egy vállalkozás építésének, biztosabbnak látják, ha kézbe veszik a dolgokat és nem más szekerét tolják. Veszik a kisebb-nagyobb akadályokat, várják a hétfőt, sőt a hétvégéik is rámegy sokszor, már a háztartás is megsínyli, de valahogy mégsem úgy haladnak, ahogy elvárható lenne. Vajon mi hiányozhat, amikor annyit tanultak, olvastak a témában, kívülről még jönnek is a látszólagos sikerek, de még sincs anyagi elégedettség.

Váltók

És az eredmények még nagyon messze vannak azoknál is, akik most gondolkodnak el a váltáson, jó lenne valamit kezdeni már magukkal, mert mégiscsak… Mégiscsak többre születtek. Tipikusan az anyák már nem tudnak vagy nem is akarnak a régi munkahelyükre visszatérni… S ha már váltás, akkor az olyan legyen, ami hozzájuk passzol legalább.

De KIHEZ? KIRŐL van itt nagyban szó?

Áááá, Önismeret, az meg mi a rézfánfütyülős kismadár?

Kinek van erre ideje, meg pénze?

De tudod, ez olyan, mintha azt mondaná neked valaki, hogy kezd el építeni a szomszédasszonyod vagy a sógornőd vállalkozását.

Tudnád?

  • És tudsz-e úgy bemutatkozni, hogy ne abban a pillanatban felejtsenek el, hogy ki vagy, amikor véget ért a kézfogás…
  • És tudod-e ahhoz képest, képviselni magad, amilyen érték benned van?
  • És tudod-e úgy menedzselni saját magad, hogy biztonságot érezz?

Törékeny biztonság az, ha van fedél a fejed fölött, biztosnak tűnő állásod, és stabil párkapcsolatod. Sajnos az élet igazolja magát, hogy megtörténnek a rossz dolgok is.

Senkinek nem kívánom, hogy kirúgják vagy megszűnjön a párkapcsolata, amiben örökre hitt egykor, vagy hontalan legyen…

De azt kívánom, hogy olyan életkészségekkel vértezze föl magát, az önismeretén keresztül, ami valódi biztonságot jelent egy újrakezdésben, akár házasság, párkapcsolat, vagy a munka-hivatás keresésben egyaránt.

Pin It on Pinterest

Share This

Keresed az álommunkádat?

 
 
Ez az ingyenes álom-munka csomag segít az elindulásban.
 
 
Váltani szeretnél? Vagy épp folytatni? Már nem akarsz mindent és minden áron elvállalni? Végre a saját életfeladatodat akarod?
 
A Hivatás-kerékkel tiszta képet kapsz. Csekkold le a 8 pontból, mid van már meg? A saját álmodból és egy vérbeli, újrakezdő nő videójából inspirálódj! 

 

Név: *
Email: *

You have Successfully Subscribed!