LélekErő kártyák

Hol kaphatok segítséget ahhoz, hogy megvalósítsam a céljaimat, álmaimat?

Mert lelkierő nélkül egyszerűen nem megy…

 

„Amíg a reggeli kávét készítem, a Párom rádiózik. Én nem kedvelem túlságosan, de kihallom: a benzin ára emelkedik, aki nem fizeti be időben, annak magas büntetést szabnak ki, terrorcselekmény áldozata lett, bennégett a saját házában… és ez csak négy rossz hír, de elég!

– És így induljak neki a napnak?

– Este pedig a legjobb barátnőm szülinapja, de Úristen, mit is vegyek neki?

Ami különleges, ami csak hozzá szól, de azért kicsit rólam is… Ne legyen vészesen drága, de ne is a megszokott, olyat képzelek, amit mástól tuti nem kap, és ami gyönyörű!

Á, megvan!

A LélekErő Kártya szívhez szóló, mesés és igényes! Mostanában úgyis rá van kattanva a pozitív dolgokra! Remélem, majd az jut az eszébe róla, hogy én törődöm a lelkiállapotával.  Hát bevallom, én is örülnék egy ilyen szívet melengető ajándéknak!”

 

LélekErő Kártya

 

LélekErő Kártya 1Mi is ez pontosan?

A legújabb eszköz a pozitív gondolkodást fejleszti, a tudatos nő táskájából nem hiányozhat;), elengedhetetlen segítő az élet útvesztőiben. És szórakoztató, önismereti  játék is!

Lepd meg vele magad!  Te legyél az első!! Ez a kis kényeztetés jár(na) minden Nőnek.

De szuper, egyedi ötlet a barátnődnek, anyukádnak, testvérednek, kolléganődnek, szüli- vagy névnapra. Karácsonyra meg egyenesen fenomenális! Mert pozitív gondolkodást, lelki töltődést adsz, egy porfogó vagy egy “nemistetszik” kacat helyett. Eredeti, praktikus, szerinted ki ne örülne ennek? Képzeld el az arcát, ahogy a kezébe fogja. Na?…

 

50 pakli kártyát készítettünk az első kiadásban, pik-pakk elfogyott néhány hét alatt. Most a 2. kiadás 100 példányban készült, hogy jusson azoknak is, akik a szeretet-ünnepére akarják szeretteiknek ajándékozni. Ez egy igazi egyedi, szívbéli ajándék lesz, lélektől – léleknek.

A Nőtudat kis csapata, nőktől- nőknek készítette, hosszú heteken át. Beletettük a szívünket, a kreativitásunkat és pozitív gondolatainkat.

Képzelj el a kezedben egy doboznyi színes csodát:

 • 62 db színes, 7*11 cm-es kártyával,
 • 62 db megerősítő mondattal, amit mantraként is használhatsz,
 • 31 db szuggesztív, igazi női festménnyel!
 • részletes használati útmutatóval, ami 4 önismereti játék leírását is tartalmazza,
 • + egy pici meglepi a jövő évre, a kedves megrendelőnek!

Ugye szeretnéd a LélekErő kártyácskákat, Te is a kezedbe fogni?

 

A LélekErő Kártya szülőanyjai:

 gyongyJakab Gyöngyi http://www.notudat.hu/rolam

„Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat.” 

– Az idő, amit a Nőtudatra “vesztegettem”…

– Én egyszer s mindenkorra felelős lettem azért, amit megszelídítettem.

Felelős vagyok Érted… a jó közérzetedért, a lelkesedésedért, a tenni akarásodért!

Ezért alkottuk meg Neked, Vikivel és Évivel, a LélekErő kártyácskákat!

„Neked olyan lelkierőd lesz, amilyen senki másnak!”

 

Vikiről fotóBelák Viktória  https://www.facebook.com/belakviktoria

Köszöntelek a világomban! Ez Belák Viktória Művész-utcája, melyre apró, színes üvegablakokként nyílnak festményeim. Mesélnek rólam, életem képes naplójaként eseményekről, érzésekről, belső világomról.

A kártyák képei tükröt tartva suttognak múltról, jelenről, jövőről, de leginkább önmagunkról. S itt a varázsszó: Önmagad! A kulcs, amely életed bezártnak vélt ajtóit nyitja. LélekErő a kezedben, lelkierő Benned! Ébreszd fel és használd! A kártyák segíthetnek! Hát nem csodálatos?

 

eviMester Éva

Érdekelnek a kulisszatitkok: Hogyan lett a LélekErő kártya? Elmesélem… Gyöngyi  fejében született egy ötlet, már nem most, legalább 2 éve: készítsük el a Nőtudat saját játékát, talán egy kártyát, ami egyedi, nőies, önbizalom növelő, és energiával feltöltő! Idén, 2014-ben éreztük, most jött el az ideje. Születtek a mondatok, és Gyöngyi rátalált Viki gyönyörű, színes festményeire. Innentől kezdődött a hármas együttműködés, szárnyaltak az ötletek, születtek a szebbnél-szebb tervek. Nekem már csak az volt a feladatom, hogy a  keretet adjam, formába öntsem, megszerkesszem.

Kifogás és varázslat

Állítólag az elménk képtelen arra, hogy egyszerre negatív és pozitív gondolatokat is befogadjon ugyanabban a pillanatban. Az egyik vagy a másik dominálni fog. Tehát rajtunk múlik, hogy „mivel etetjük a Kicsikét”!

 • Most azon morfondírozol, hogy ezt tényleg komolyan lehet-e venni? (Gondold át: Önmagadat komolyan? mire is jó ez az önismeret, önbecsülés, önbizalom?)
 • Megváltoztathatja-e néhány mondat a gondolatainkat, a hozzáállásunkat, az életkedvünket?
 • Mit szól majd a párunk, a családunk, ha hangosan mantrákat mormolva közlekedünk a lakásban?

Nem jó gondolat, törlés!

Az önismeretedre alapozhatsz, ez vagy Te, és változtathatsz, ha akarsz!

Amikor rosszul érzed magad, dühös vagy szomorú vagy, akkor ki segít?
LélekErő Kártya 2

Saját magadon TE tudsz a legjobban és leggyorsabban segíteni, mert kéznél vagy!

Amire figyelmet fordítasz, az van, azt táplálod a gondolataidba. Tehát a Te felelősséged, hogy az agyadba pozitív gondolatokat pakolsz-e, és dolgozol-e azon, hogy felülírd a sok bejövő negatívot.

Az emberek és a világ is úgy bánik veled, ahogyan magaddal bánsz. Tudtad?

Amikor másokkal jót teszel, akkor önmagaddal is jót teszel. Önmagad megbecsüléséhez vezető legrövidebb út, mások megbecsülésén keresztül vezet. Olyan ez, mint egy varázslat.

Amikor a pozitív gondolatokat magadnak mondod, a saját elmédet írod át a jóra, a bőségre és a kiteljesedésre – életed is eszerint változik.

Senkinek nem kötelessége, hogy szeressen téged. Saját magad kötelessége szeretni önmagad!

 

Mindezt most elérheted a LélekErő kártyacsomag önbecsülés – erősítő mondataival!

 

Miben segít Neked a Lélekerő kártya?

ÉletErő- notudat.huHa az életed területén valahol változást akarsz, akkor a pozitív megerősítésekkel tudod a legbiztosabban beprogramozni a tudatalattidat arra, hogy olyan életed legyen, amilyet kívánsz magadnak és megérdemelsz.

ÉletErő- notudat.hu Teremteni tudsz vele, divatos szóval bevonzani, mert a mantrák és kép együttes hatása olyan mély lenyomatot képez benned, ami addig dolgozik a tudatalattidban, amíg csak létre nem jön a vágyott dolog.

ÉletErő- notudat.huSzeretni tudod önmagad akkor is, ha megpróbálsz mást szeretni, de nem megy! És akkor is, ha bűntudatod van, butának és tökéletlennek érzed magad. Ekkor különösen szükséged van a biztatásra, hogy Te elég jó vagy, és tudod  önmagadat szeretni. Önbecsülés nélkül márpedig nem megy…

ÉletErő- notudat.hu Egészen megváltozik a világod, és annak a világa is, akit megajándékozol ezzel a LélekErő kártyacsomaggal, mert a pozitív dolgokra terelődik a figyelem!

 

Változás időrablás nélkül – az elfoglalt nők ideális trükkje!

Ezt azért ne úgy képzeld, mint a mozgás nélküli fogyást. Arról van szó, hogyha Te is rohansz minden nap, akkor nincs időd még egy 22. szokást is betanulni, időt szakítani rá – honnan már?

Ez a kis „rituálé” napi 1 percet sem vesz igénybe. Ha az éjjeliszekrényeden tartod a paklit, elég, ha csak sebtében kihúzol egy lapot aznapra, majd munkába menet vagy ottani üresjáratban előkapod, és máris megvan a NAPI Lelki fogódzód! Beépül a tudattalanodba, ha rendszeresen használod és növeli titkon az önbizalmadat, a magadba vetett hitedet.

LélekErő Kártya 3

Van, hogy egy nap minden összejön… hiába vársz egy hívást, lekésed a buszt, beszól a kollégád, vagy kínoz a front. Nő a frusztrációd, és ha nem vetsz véget neki, tovább örvénylik. Mielőtt Te is az önsajnálatba menekülnél, hogy ”legalább Te szeresd magad” (muffinnal, kávéval, vásárlással vagy egy dilibogyóval), csak elő az aznapi kártyalapot!

A Lélekerő kártya kijelentéseivel rögtön átfordíthatod a negatív érzéseidet, s lenyomhatod a hirtelen feltörő indulataidat. Egyfajta érzelmi rugalmasságot alakít ki benned, mert átkapcsolsz, s nem a negatív spirálodat mélyíted tovább.

Ha este, elalvás előtt mormolod az aktuális mondatodat, s elképzeled „a mintha már…” elért állapotot, csodákat művelhetsz. Mint egy kis őrangyal segít, megvéd, erősít és belső nyugalmat ad. „Mert, amit mondasz, azzá válsz.”– tudod!

 

 

Mit tartalmaz pontosan LélekErő Kártya doboza?

“1 doboz LélekErőt”

A 62 db kártyalap mantrái az életed 8 legfontosabb területét erősítik:

 • Párkapcsolat,
 • Egészség,
 • Munka-hivatás,
 • Anyagi jóllét,
 • Személyes fejlődés,
 • Önbizalom,
 • Szeretet,
 • Hála

4 féle önismereti játékra is használhatod a kártyát egyedül vagy csoportban!

LélekErő Kártya 4.

VIGYÁZZ! szórakoztató, lélekemelő, kapcsolatokat erősítő, boldogságot okozó, önbizalmat fokozó időtöltés – lehet, hogy rászoksz!;)… mert  húzni izgalmas!

Részletes játékszabályokat találsz a dobozban, a következő személyiségfejlesztő játékokhoz:

1. Saját magadnak húzol minden reggel, s a kérdésekre adott válaszokon „ráérsz” egész nap töprengeni, estére akár ott a válasz!
2. Ha nagyon elfoglalt vagy, heti egyszer kihúzol 3 kártyát a pakliból, s vizualizációs technikával “dolgozol” a neked legfontosabb témán.
3. A memóriajátékba bevonhatod a családod tagjait vagy éppen a barátnőidnek dicsekedhetsz a szépséges kártyalapokkal.
4. Ha pedig egy igazán szívhez szóló, töltekezős estét akarsz, elő a Lélek-erőt!  Pozitív üzeneteket továbbíthattok egymásnak, erre az együttlétre pedig biztosan mindenki emlékezni fog!

 

MEGERŐSÍTÉSRE, önbizalomra, önbecsülésre márpedig szükségünk van!

ÚJ dobozzal MEGÉRKEZETT a 2. kiadás! 

Rendeld meg azt a csomagot, amelyikre elsőre gondolsz! Tudod ez nem egy könyv, amit ha egyszer elolvasod, utána lehet, soha nem veszed a kezedbe.  Egy használható, személyiségerősítő-fejlesztő anyagot kapsz kézbe.

Segítő foglalkozásúak, trénerek, tanácsadók, coachok, MLM-esek munkájának és önmaguk motiválásának, hatékony és megerősítő eszköze.

 

CSOMAGOK, AMIK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ

1. LélekErő Kártya:

Tartalmaz :

1 doboz  LélekErő Kártya paklit: 62 db kártyalapot, Jakab Gyöngyi 62 db megerősítő mondatával, Belák Viki 32 db festményével, megújult dobozban, részletes játékszabállyal.

Ára: 3.900 Ft (+ postaköltség: 750 Ft)

AJÁNDÉKOK:

 • LélekErő mondatok online letölthető formában: a LélekErő Kártya 62 db megerősítő mondata összegyűjtve egy kiadványba, színes kártya-képekkel illusztrálva.
 • 30 napos Önreflexiós – változást elősegítő programot online letölthető formában

Milyen formában küldjük?

A befizetésed (átutalás, postai rózsaszín csekk vagy Paypal) beérkezése után bubis borítékban, fóliázott dobozban, postán küldjük el a LélekErő Kártyát, ajánlott küldeményként a megadott címedre.

A mi felelősségünk, hogy pozitív érzelmekkel és gondolatokkal töltsük meg a fejünket.  

Az emberek többsége pedig kihagyja ezt a lépést. Próbálnak változtatni a külső körülményeken, de ez többnyire terméketlen próbálkozás, értelmetlen energia- és időpazarlás. Legjobb esetben is csak átmeneti sikert lehet elérni, hacsak nem társulnak hozzá a pozitív, megerősítő gondolatok.

Mert önbizalom hiányosan, önbecsülés nélkül még a kézfogásod is gyenge.

 

ÉletErő- notudat.hu

Lélekerő Kártya

Sajnos elfogyott! Jelenleg nincs belőle raktáron.

Pin It on Pinterest

Share This