Ki vagyok én?

Tudd meg Te is az életrevaló önismereti módszerekkel!

Ismerős a történet…

Margó napról napra egyre fásultabb. Pedig tudja mit akar: verseket és könyvet szeretne írni, de biztosra veszi, hogy abból nem tud megélni és különben is, mit szólnának hozzá mások…! – ezért bele sem kezd.

Edit titkon magányos. Nagyon jó anya és szerencsére a munkahelyén is minden rendben, ami nagy szó a mai világban: “Örülhetnél!” – hallja is sokszor, ami persze még inkább frusztrálja. Mert férfi nélkül nem érzi magát egésznek…

Zsóka sincs a helyén. Van munkája, de nem az, amit szeretne. Ezért minden nap undorral indul neki, ettől ideges és türelmetlen. Nem így kellene lennie, utólag mindig megbánja, hogy már megint letorkolta a férjét egy apróság miatt, de nem tudja, hogyan lehetne már végre a régi önmaga!

Ki tart nekik tükröt? Mikor ébrednek rá a saját, belső erejükre?

Remélem, kedves Nőtársam, nem ismertél magadra ezekben a súlyos esetekben. Ugyanakkor vannak helyzetek, amikor mi sem látunk ki a gödörből, jól esne egy létra, vagy csak egy megoldást jelenthető mondat – te is szoktál így érezni?


Szia! Jakab Gyöngyi vagyok, nőismereti tréner. Én is hasonlóan súlyos problémákkal küzdöttem, mint a fent említett nők. Megéltem a házasságom felbomlását, kikerültem annak érzelmi és anyagi biztonságából. Újratervezés, s közben újra meg kellett találnom magamat, mint anya és mint nő.

Maximálisan hiszek az egyediségben, de a munkám során mégis azt tapasztalom, hogy az egyéni történetek mögött sokkal több a párhuzam, mint az elsőre hinnénk. Egyszerűen vannak olyan alapelvek, amik általános érvényű megoldásokat tartalmaznak. DE hogy egy lélektani módszert gyakorlattá tegyünk, elengedhetetlen a fogadó fél nyitottsága, aktív jelenléte. Egy online tréning úgy működhet jól, hogy én belerakom az összes tudásomat a kalapba: kérdezlek, vezetlek és inspirállak, amihez szakértelmet, tapasztalatot és empátiát adok. Te pedig válogathatsz belőle, válaszolsz, tudatosítasz és újragondolsz.

Ez nem zsákbamacska! Nem állítom, hogy magától fog működni. De azt garantálom, hogyha tisztességgel végigcsinálod, akkor egy sokkal magabiztosabb, olyan nő fog visszatekinteni a tükörből, aki meri vállalni önmagát!

Az újrakezdés kényszere vagy lehetősége lépten-nyomon ott van az életünkben és váratlan szituációkat teremt.  Ha nem akarjuk a lúzer projektet, akkor nagyon tudatosan és magabiztosan kell csinálni a dolgokat. Lehet óvatosan is lépkedni, de ha felkészülten ugrasz, akkor sokkal nagyobb az esélyed, hogy mielőbb el is éred, amit szeretnél.

 

Miben tud segíteni neked a „Ki vagyok én? – életrevaló önismereti módszerek”  tréningcsomag?

 • Ha túlélsz egy válást, szakítást: hogyan tovább?
 • Ha még nem tanultál önkritikát: hogyan tedd?
 • Ha a gyökereidet veszítetted el: hogyan élj tovább?
 • Ha a földbe tipornak és megsemmisülsz: hogyan legyél képes fölállni?
 • Ha már megtetted az első lépést és változtattál: hogyan szilárdítsd meg változásod gyümölcsét?

 

“Gyöngyi önismereti csomagja lényegre törő és fontos kérdéseket tesz fel, ami segít az önmagunkkal való szembesülésben. Kitűnő vezér annak a megállapításában, hogy hol is vagyok most. Sokan talán nem tudják, hogy a mostani helyzetük éppen milyen, nem ismerik saját magukat, pedig a kiindulópont ismerete elengedhetetlen az eredményes és boldog élet éléséhez. A helyzetünk ismerete nélkül nagyon nehéz lehet a céljainkat és a hozzájuk vezető utat megtervezni. A csomag megmutatja annak a lehetőségét, hogy ha a mostani kép önmagunkról nem tetszik, továbbléphetünk egy olyan önkép kialakításához, amilyenné válni szeretnénk. Ötleteket kapunk benne ahhoz is, hogy a hétköznapok megpróbáltatásai közepette is megőrizhessük az érzelmi stabilitásunkat, miközben a célul kitűzött énképet igyekszünk megvalósítani. Mindezt úgy tanulhatjuk meg, hogy nem csak a hagyományos nyugati pszichológia megközelítéseit vesszük figyelembe, hanem fűszerként spirituális tanokba is belekóstolhatunk.”

Szalkai Titi, ÉFT terapeuta, spirituális tanácsadó, bioenergetikus www.lelekapolas.hu

Ha Te is erre vágysz…

Milyen volna, ha egyszer csak olyan biztonságban lennél, ahonnan nem billentene ki sem a párod, sem egy megválaszolatlan sms, sem az időjárás, sem a saját félelmed? Erős lennél, mert ismernéd a megoldó képletet, a saját védelmi rendszeredet. Olyan életrevaló képességgel és túlélési technikával rendelkeznél, amivel megoldhatnád a problémáidat. A helyedre billenhetnél, ahonnan mosolyogva és természetesen, kedvesen, szeretettel tudnád “csinálni” az életedet.

Ez nem lehetetlen!

Hétköznapi és egyszerű gyakorlatokkal tudod előcsalogatni azt az erőt, ami benned ezt a biztonságot megalapozza.

Ez az első lépés az úton, a Te utadon, mert én nem az általam elképzelt nő ideálba szeretnélek belepasszírozni, hanem kezedbe adni azt az életképes és bevált eszköztárat, amiből magad választod ki a hozzád illőt.  Nem kell neked mindenáron jógázni és minden reggel 10-szer leírni, hogy mi tesz boldoggá, ha ez a messzemenőkig távol áll tőled. Itt és most, találd meg annak a módját, hogy hogyan érheted el mégis azt, amit szeretnél!

 

“Gyöngyi nemcsak tükröt állít eléd, hogy ráeszmélj valódi NŐtudatodra, hanem kézen fog, és lépésről-lépésre végigvezet ezen az izgalmas úton. Nincs több kifogás, csak felismerés, sírás-nevetés, cselekvés és Változás. Hajrá!”

Cseri Krisztina, online marketing tanácsadó, www.krisztinacseri.com

 

Ugye kislánykorodban még kiálltál a színpadra, vagy dicsekedtél azzal, ha valamiben ügyes voltál, a legszebb ruhádat akartad felvenni sima hétköznap is és biztos voltál benne, hogy híres színésznő vagy doktornő lesz belőled? Hova tűnt ez a szabadság? Ez a bizonyosság, hogy bármire képes vagy és azzá válsz, akivé csak akarsz?

Az első lépés, hogy a mélyen rögzült félelmeket kell feloldani, a gátakat lebontani. De hogyan? Ezt nem tanítják se az iskolában, se otthon, hiszen valószínűleg az édesanyáinknak sem beszélt erről senki. De semmi gond, ezért vagy most itt, hogy te is megtudd, ahogy azok a nők is, akik már megcsinálták ezt a tréninget.

Képezd magad! Akárhány éves is vagy. Ha fiatal, előnyt szerzel másokkal szemben, miért ne lehetne Neked már most sokkal jobb az életed? Ha középkorú, mint én, akkor meg azért, mert elég volt már, szeretnék jobb életet élni! Bölcsebb korban pedig jóleső visszaigazolást nyerhetsz, ami szintén erősíti a női önbizalmat, amiből sosincs elég és sosem késő érte tenni.

 • Hogy újra szeresd magad,
 • Hogy megtapasztald és tudatosítsd a benned rejlő saját erőt,
 • Hogy becsüld magad, mert utána más is megbecsül!

Ezáltal válik az életed, a kapcsolataid és a munkád örömtelibbé és harmonikusabbá.

 

Mit kapsz ebben a csomagban?

“Egy komplex, belső elmélyülésre ösztönző anyagot kaptam. A tesztek kérdései által kénytelen voltam szembenézni olyan témákkal, amiket eddig kerültem, mert kényelmetlenül éreztem magam tőlük, de az is lehet, hogy féltem… Ajánlom neked, ha nem akarsz csoportban, mások előtt foglalkozni magaddal, ha csak egy lökésre vágysz. Gyöngyitől olyan útmutatót kapsz, amik az első lépések, hogy elindulj a tudatos élet útján. Én köszönöm neki.”

Soós Krisztina, www.csillamvilag.com

 

Évek óta lehet már interneten keresztül vásárolni, de bevallom, én sokszor még mindig bizalmatlan vagyok. Megértem, ha Te is. Ezért is tettem elérhetővé egy kis ízelítőt a hanganyagból, hogy megérezd, a felmérő teszt, a munkafüzet feladatai és a gyakorlatok mellett mit kapsz még a pénzedért. Mostanság pár ezer forint is számít és egy nő jól meg kell gondolja, hogy mire költ. Én mit nem adtam volna érte, ha anno engem is megkínál valaki egy ilyen lehetőséggel! –  így csak az éveimet…

 

Hallgass bele az oktató hanganyagba: Nem vagy egyedul.mp3

 

 

Amennyire lehet, igyekeztem megkönnyíteni az általam kitaposott utat neked:

 • Nem kell pszichológusnak lenned, hogy megértsd, miről beszélek neked,
 • Nem kell elutaznod és a napi ellátásodról, szállásról gondoskodnod,
 • Nem kell kötött időben figyelned, a saját időbeosztásoddal haladhatsz vele,
 • Nem kell megosztanod másokkal a titkaidat,
 • Nem kell kényelmetlenül feszengened órákon át egy előadóteremben,
 • Nem kell a tréning tartalmán túl a tréner személyes előadását is megfizesd.

 

Miből áll pontosan az oktató csomag?

Ki vagyok Én? – Életrevaló önismereti módszerek

Teszt: Én-térkép nagyítóval, felmérő önmagamról. 33 önismereti kérdés alapján feltérképezheted az életedet: Hol vagyok most?

Munkafüzet: Vagyok valaki, a változtatás kulcsa. 33 önismereti feladat által elképzeled és kezedbe veszed életed irányítását.

Hanganyag: Nem vagy egyedül – inspirál, utat mutat, ellazít. Több, mint egy órás oktató és megerősítő hanganyag. A szöveg alatti lágy zene kellemes hangulatot varázsol. Hallgasd meg többször, bármikor!

Vetítés: Önismereti lelkitükör – PowerPoint vetítés. A vizuális anyag segít összefoglalni az elhangzottakat és az olvasottakat.

Mentálfitnesz: 33 pik-pak gyakorlat – hétköznapi praktikus tippek, amik segítik felépíteni az önbizalmadat, és elérni a boldogságot a mindennapokban.

+ AJÁNDÉKOK!

Bónusz: Extrák az Öntérképedhez – Nektár a nagyoktól

Nőtudat Kupon: 3000 Ft kedvezmény coachingra/ Online tréningre

 

Mikor átgondoltan kitöltötted a felmérő tesztet (egyedül, a megszokott helyeden, kényelmesen), már tudni fogod, hogy hol tartasz most, honnan indulhatsz, mi az alap. Magad előtt láthatod az életedet. Utána a munkafüzethez fogsz hozzá, akkor jön a legizgalmasabb része: elképzeled és kezedbe veszed életed mintás anyagát, amit Te szőttél és persze a körülmények. Közben hallgasd a hanganyagot, ami instruál, utat mutat a dzsungeledben. Hallgasd újra bármikor, amikor szükségét érzed! A hétköznapi gyakorlatok is segítik az önbizalmad építését. Ezeket olvasd át többször, írd ki, amik a legközelebb állnak hozzád, vagy amiket pont, hogy meg szeretnél valósítani!

 

Milyen formában kapható a “Ki vagyok Én?” önismereti tréningcsomag?

Ringlispiel_ki vagyok én_01

Online letölthető csomagban

Ez a legolcsóbb, gazdaságos változat. Tartalmazza a tréning összes oktató anyagát és az ajándékokat letölthető formában. A vásárlás után e-mailben küldjük el számodra a letöltéshez szükséges tudnivalókat, linkeket.

Gazdaságos, mert nincsen járulékos anyagköltség, és még a postaköltséget is megspóroltuk. 🙂

A tréning ára online letölthető változatban: 8.8oo Ft.

ÚJRAKEZDÉS! Az online letölthető Ki vagyok Én? önismereti tréning CSAK 8.800 Ft-ért.

Nyomtatott csomagban

A tréning írásos anyagai: a teszt, a munkafüzet és a mentál-fitnesz színes nyomtatott, spirálozott füzetbe kötve találhatók meg a csomagban.

A hanganyag, a vetítés, és az írásos oktató anyagok is, valamint az ajándékok a CD lemezre mentve érkeznek.

Igényes kivitelben igazán szép ajándéknak is megfelelő formában postán küldjük el a megadott címre.

A tréning ára nyomtatott csomagban:  12.600Ft (Ez magában foglalja az anyagköltséget, a csomagolási költséget és a belföldi postaköltséget.)

 

Elkezdheted az életed újratervezését, biztos alapokkal, s ami a legfontosabb, nem fogsz függni másoktól, nem tántorít el senki,s rajtolhatsz az ideális életfeladatod felé.

 

Milyen módon fizethetsz?

 • Átutalással,
 • Paypal fizetéssel

A fizetési információkat a megrendelés elküldése után email-ben küldjük el a megadott email címedre.

 

RENDELD MEG MOST!

A megrendeléshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, majd nyomd meg a “Megrendelem” gombot!ÚJRAKEZDÉS! Az online letölthető Ki vagyok Én? önismereti tréning CSAK 8.800 Ft-ért

Online – így Te is véded a természetet! 😉Név:
Email:
Email újra:
Irányítószám:
Város:
Utca, házszám:
Telefonszám:
Melyik csomag? ( online, nyomtatott):
Kupon száma:
Fizetendő ár (8800 Ft, 12600 Ft):

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt soha nem adjuk ki harmadik fél számára. Személyiségjogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Pár óra belül kapsz egy megrendelést visszaigazoló üzenetet az általad megadott e-mail címre. Ebben elküldjük a fizetési információkat, ami alapján kifizetheted a megrendelt csomag árát banki átutalással, bankfiókban pénztári befizetéssel vagy postai rózsaszín csekken. Ezeket az árakat és az ajándékokat akkor tudjuk számodra biztosítani, ha 8 napon belül kifizeted az ellenértéküket. Amennyiben ennyi idő alatt nem tudod teljesíteni a befizetést, illetve az általad megadott elérhetőségek egyikén sem tudunk elérni, sajnos törölnünk kell a megrendelésedet.  A pénz beérkezése után küldjük el neked a megrendelt csomagot online vagy nyomtatott formában.

A véleményedre, tapasztalataid nagyon kíváncsi vagyok. Kérlek, oszd majd meg velem, mert ezáltal Te is hozzájárulsz a tudatos Nőkön keresztül a fejlődéshez, egy szebb életért! Köszönöm Neked a figyelmedet, a türelmedet és a közös munkát! Remélem egy önbizalommal teli, tudatos Igazi Nőt köszönthetek személyedben!

Ha bármilyen kérdésed vagy problémád van a megrendeléssel kapcsolatban, a notudat@gmail.com email címre írt leveledben jelezd felénk, és segítünk!

Szívből, szeretettel: Jakab Gyöngyi         

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This