Sikeres, boldog életre vágysz? Több önbizalmat akarsz?

Fejlődni szeretnél és változtatni az életeden? Gyere velünk az önismereti úton! Itt segítséget találsz.

Töltsd le az ajándék könyveket, és a 10 önbizalom leckét!

 

Üvegcipő

Jakab Gyöngyi díjnyertes novellája. Gyöngyi egy napján vezet keresztül a mű, ahol lépten-nyomon megcsillannak az élet apró kincsei: itt egy kávéscsésze, ott egy gyűrű, amott egy könyvespolc…

8 tipp, amit neked is tudnod kell

Mindenki volt, van vagy lesz olyan helyzetben, hogy egy életterületén újra kell kezdeni. Lehet az válás, munkanélküliség, költözés vagy betegség miatt. Ez a tanulmány 8 tippet ad arra, hogyan légy sikeres újrakezdő.

Szeretetnyelv

Tudsz-e jól szeretni? És téged vajon úgy szeretnek, ahogy neked jó? Töltsd ki az 5 szeretetnyelv önismereti tesztet, és tudd meg, hogy melyik a te, a párod vagy a gyermeked elsődleges szeretetnyelve!

Élettorta

Készítsd el te is szülinapodra – vagy egy egyszerű hétköznapra – a 8 szeletes élettortát. Ez egy olyan önismereti feladat, amivel felmérheted a 8 legfontosabb életterületedet.

Egyperces

Van-e napi egy perced önmagadra? Arra, hogy jobban érezd magad. Arra, hogy boldogabban teljen a napod. Arra, hogy elégedettebb legyél önmagaddal. Végezd el a napi 1 perces gyakorlatokat!

Lelki tükör gyakorlat

Végy egy tükröt és nézz bele! A gyakorlat az önelfogadásról, az önszeretetről szól. Lehet, hogy elsőre kellemetlen vagy kényelmetlen, de hidd el, sokat tehetsz vele az önbecsülésedért!

A 21. század tanulása

Egy új 21. századi tanulási módszer az online tanulás. Megtudhatod, miért jó neked, milyen előnyei vannak, mit nyerhetsz vele. Soha nem késő valami újat tanulni.

Kérem a könyveket és a 10 önbizalom leckét!

Iratkozz fel a Nőtudat hírlevelére, és azonnal küldjük a könyveket az email címedre.

Név: *
Email: *

Kérlek, a Nőtudat hírlevelére valós adatokkal iratkozz fel! A letöltési linkeket emailben küldjük el. A hírlevélről egy kattintással bármikor leiratkozhatsz.

Pin It on Pinterest

Share This