Mi jut eszedbe erről?

Nekem a régi, nagy ágytakarónk, amin a 9 csillagminta a családunk  használt ruhaneműiből készült. Wikipédia szerint a szükség, a szegénység hozta létre ezt a foltvarrás technikát, ma mondhatnánk, hogy öko, mert újrahasznosításról is szó van.

Igen, krízis helyzet van most is, és sok helyütt szegénység, vagy legalábbis nem az az ideális állapot, amire vágyunk. Vajon szégyen-e akkor a mai világban, ha a főiskolai tanár takarít, vagy a coach masszíroz? S miért az a tendencia, hogy a postán napszemüveget is vásárolhatsz, vagy az élelmiszer boltokban regényt? 

Vajon mit takar a Patchwork karrier?

Izgalmasan hangzik, s biztosan nem a szabadidő eltöltéséről szól, és nem is a tv előtti lazaságról. De ha helyzet van, akkor meg kell oldani. Csinálj bármit, ami pénzt hoz, amiből meg tudsz élni, s közben dédelgesd a szíved vágyát. Nekünk, nőknek ne menne ez? Csak nézz vissza a múltadba, milyen képességeid vannak, miket tanultál, amik már, akár feledésbe mentek. Lehet, nem is volna túlzottan nagy falat, valamibe belevágni, újrakezdeni.

Jön a megszokott szöveg, hogy pénz nélkül vállalkozni… – tudom, de TE ne hallgass erre. Szabadulj meg a feleslegtől! Akár a nagy házadtól is, jó marketinggel, még ha valakit meg is fizetsz ezért, hosszú távon megéri olcsóbban és kisebben lakni. Ha sok a holmid, csinálj hétvégi garázsvásárt.

Csinálj helyet az új hobbidnak. Képzeld el, és vágj bele. Próbáld ki magad! Mert ha egy dologból nem tudsz megélni, akkor 2-ből, 3-ból sikerülni fog. Átmeneti időszak lehet ez, de megtapasztalhatod, melyik, mi megy jobban, és utána választhatsz. Áldozatokkal jár, de ha ez most a feladat, akkor ezt kell megoldani. DE hogy eljuss az ideális(abb) életkörülményeidhez, CSINÁLNOD KELL!

Te sem vagy gyengébb nálam, alkoss. hozd létre bátran!

Ha még nem tudod, miben vagy a legjobb, vagy csak szeretnél magadról beszélni egy olyan szakemberrel, aki ezt végigcsinálta, állok rendelkezésedre, itt: http://www.notudat.hu/online-coaching

 

A sikeresebb önmenedzselésedért!

Jakab Gyöngyi

Power coach

Pin It on Pinterest

Share This

Keresed az álommunkádat?

 
 
Ez az ingyenes álom-munka csomag segít az elindulásban.
 
 
Váltani szeretnél? Vagy épp folytatni? Már nem akarsz mindent és minden áron elvállalni? Végre a saját életfeladatodat akarod?
 
A Hivatás-kerékkel tiszta képet kapsz. Csekkold le a 8 pontból, mid van már meg? A saját álmodból és egy vérbeli, újrakezdő nő videójából inspirálódj! 

 

Név: *
Email: *

You have Successfully Subscribed!