Életfeladat tréning

“Mi legyek, ha nagy vagyok?” online tréning

Élj a tehetségeddel, találd meg az ideális munkádat!

 

“Helló! Hogy hívnak? És mit mondtál, MIVEL FOGLALKOZOL?

Aha, anya vagy. Én is, de TE mit csinálsz? – Hát tudod, egész nap, van mit tenni…

És amúgy mi a végzettséged? – Diplomás mérnök vagyok, de egy napot sem dolgoztam a szakmában.

Akkor mégis miből élsz meg? – Hát…

Nem dolgozol? – De!!!

(Na, ez az, amikor valami éget belülről.)

A párom NEM néz fel rám és a gyerekem SEM büszkélkedhet velem, de még csak megfogalmazni sem tudja, hogy én mi vagyok azonkívül, hogy az anyja…  És az anyósom, szerinted?

Uhh, szeretnék már végre FONTOS lenni! ÉRTELMET akarok,érted!?”

Értem hát. Nem hiába születtél erre a földre, jól érzed, van FELADATOD!

 

Nézzük csak, milyen az életed MOST?

 • Azt CSINÁLOD minden nap, amit szeretsz?
 • Milyen helyen vagy? Ahol tök jó a légkör, ahol megbecsülnek erkölcsileg, anyagilag?
 • Szerinted a saját vagy mások céljain dolgozol?
 • Ahogyan eddig éltél, az mennyiben a Te döntésed?

Igen, nehéz úgy élni, hogy torkig vagy a munkahely kötelező “szertartásaival”,  utálod, hogy semmi értelmest nem csinálsz, s  eleged van már önmagadból is.

Oké, a múlton már nem tudsz változtatni. De MOST, Te határozhatod meg a jövődet!

Ha ilyen mondatokkal van teli a fejed:

„Kihez forduljak így felnőtt fejjel? 

Valamit szeretnék kezdeni, csak nem tudom, hogy mit…

Tiszta nevetség tárgya vagyok…”

Akkor jó helyen vagy, mert itt van az az  ÖNISMERETI TRÉNING, amivel meg tudod találni az életfeladatodat. Akkor is, ha még halvány fogalmad sincs, akkor is, ha csak összebogozódtak a szálak.A szüleid, tanáraid,  az eddigi főnökeid terelgettek, persze afelé, amiről ők azt gondolták, hogy a legjobb neked… Megcsináltad (szorgalomból, megfelelésből, pénzért), elismertek érte, mégsem vagy a helyeden, nem azt csinálod, amitől feltöltődsz, s főleg nem vagy rá büszke. Amikor nem lányos zavarodban motyogsz valamit, hogy mi, vagy ki vagy Te… na, ezek a biztos jelek…

 

Lépésről lépésre oktatóanyag, amivel te is megtalálod az életfeladatodat

Meg tudod csinálni Te is! Több tucatszor teszteltük, főiskolai hallgatókon, munkát kereső nőkön, anyákon. Semmi rábeszélés, hogy hagyd abba, amit eddig csináltál, semmi “eztán megváltod a világot”. Ez nem az a program, amitől holnapra tudni fogod, amit eddig éveken keresztül nem. És nem is én mondom meg neked a tutit, szóval a gondolkodást nem úszod meg.

De!  Kapsz útmutatót,  “húsbavágó” önismereti feladatokat, sokféle nézőpontot, támogató visszajelzést!

 

Mit hoz a konyhádra?

Figyelj csak, AZ ELÉGEDETT ÉLET TITKA ez:

 Az online tanfolyam elvégzésének következményeként az alábbi „mellékhatásokkal” számolhatsz:

 • Minimális befektetéssel újra ALKOTOD önmagad, a világodat.  “Az elme táplálja a lelket”-mondá Ciceró is.
 • A munkádat  szívből végzed, a legnagyobb adni akarással, amit értékesnek tartasz.
 • Éppen ezért el tudod kérni a megérdemelt árat, megteremted az anyagi biztonságodat.
 • Kihozod magadból a maximumot, a lehető legjobb önmagaddá válsz!
 • Lelkes leszel, alig várod, hogy csinálhasd, és nem tudod abbahagyni sem!
 • Büszke lesz Rád a családod,  és Te magadra is, mert vagy valaki!

Csak akkor olvass tovább, ha bevállalod ezeket a “boldogságfokozókat”! 🙂

 

Ismerős a történet?

2001-et írtunk. Amit addig csináltam, romokban. A vállalkozásunkban a férjemmel toltam a közös szekeret. De most egyedül… és ki kel találnom, mit csináljak! Mihez értek? Magamra utalva, hamar beadtam a derekam, mindent megcsináltam, amiért fizettek. De nem voltam a helyemen. Többször is nekirugaszkodtam, ez nem én vagyok!

Amikor magamra, s az új társamra rátaláltam, ismét nagy váltás. Együtt még földrészt is váltottunk, ahol újra kitalálhattam magam, nyelvtudás és bármiféle kapcsolat nélkül. Most már  tudom az utam, s ez olyan biztonságot ad, hogyha újabb váltás lesz, én akkor is tudom, mi a dolgom. A párom csodálkozik is, hogy, hogy bírom újra és újra feltalálni magam. Nekem könnyű, mert már tudom az erősségeimet, tudom, hogy mit tudok, s ezt már mindenhova magammal vihetem.

Ezeket a képességeket szándékozom Neked átadni.

ATe életedben is voltak mérföldkövek, elakadások, bukfencek. De fölálltál és most itt vagy, olvasol. Van neted, meleg szobád, ruhád és ételed. És még mennyi mindened! De, ha mégis hiányzik valami, akkor tudd, Te önmagadnak is hiányozhatsz, és az a nagybetűs HIVATÁS, amiért ki tudsz ugrani az ágyból, amiért azt mondod, érdemes. Amivel érezhetnéd, hogy fontos vagy, hogy megállsz a saját lábadon, és nem hiába születtél erre a földre!

Talán már meg is tetted az első lépéseket és részt vettél néhány tanfolyamon, elolvastál több tucat könyvet, beléptél egy hálózatba, de az ígért és várt jövedelmek, az elégedettséged elmaradtak. Vagy csak egyszerűen más a helyzet most. Váltani kell és kész.

 

Mik a leggyakoribb akadályok, amik megnehezítik az újrakezdésedet?

 

Akadály #1 “Valaki segítsen már, merre induljak, hol kezdjem?”

Az általános oktatásból kimaradt az önismeret tanítása. Ismerős? Viki jó tanuló, Kata rossz. Mennyivel hatékonyabb lenne az a tanítás, ahol Viki nagyon jó matekos, Kata pedig a legszebben rajzol.

Mit hoztam, örököltem, miben vagyok tehetséges? Abból mit lehetne fölhasználni? És mi kell még?

“Én tudom, mi az erősségem, az a baj, hogy túl sok mindent szeretnék csinálni.

Melyiket válasszam, mi az én igazi életfeladatom?”

Ha idősekkel is foglalkoznál, de közben mennél inkább Indiába, de érdekel a masszázs is, akkor itt a biztos tipp:

1. az  ÖNISMERETI biztos alap, a szerzett élettapasztalataiddal együtt,

2. és az ÖNMENEDZSELÉS, amit itt megtanulhatsz, s máris a legnagyobb erősségeddel dolgozhatsz.

Magyarországon még nincs igazi és szép kultúrája az újrakezdésnek. A legtöbb ember nekikeseredett és kényszerből dolgozik, vagy alig várja a nyugdíjat, ami nem lesz csak eddig így hitték.

 

Akadály #2 ” Tanultam én már eleget, mégis mire mentem vele…”

Az lehet, de nem azt tanították, hogy hogyan találd meg a neked való munkát, vagy

hogyan kérd meg a neked járó pénzt a szolgáltatásodért, a termékedért, akár az alkalmazotti munkádért?

Nekünk újratervezőknek, főleg ha vállalkozni akarunk, újra tanulni kell! Tanulni a célkitűzést, az időgazdálkodást, marketinget, az önmenedzselést. Napóleon hadjárataival és a két ismeretlenes egyenlettel nem sokra mész, igaz, és még a számláidat sem tudod vele kifizetni. Gyakran azok a képességek is a kukában landolnak, amik eddig jó szolgálatot tettek, de mára már másra van szükség.

Eltölthetsz Te is 12 évet, több tucat könyvvel, hol hasznos, hol haszontalan, drága tanfolyamokkal. De van időd? Gyorsan és hatékonyan, biztos  ALAPRA van szükséged, az pedig Te magad vagy, az önismereteddel. Célirányosan,  tudd, mit is tanulj, ha már úgyis kell.

 

Akadály #3 “Nem is értek hozzá igazából, ez csak hobbi…”

Megszoktuk, hogy amiért pénzt kapunk, azt tartjuk a munkánknak. Azt vállaljuk be,  az önbecsülésünket. Amit csak hobbiból végzünk, azt inkább szemlesütve.

A legtöbb ember, akivel találkozom, nagyon kreatív, tele van ötletekkel, s hol ide kap, hol oda, hetente mást talál ki, aztán egyikbe sem kezd bele, mert nem tudja, melyikbe érdemes, mit is tudna a legjobban csinálni…

Arról nem is szólva, hogy mit szól a környezete, a közvetlen családja…

És lehet ezzel egyáltalán pénzt keresni? A válasz az oktatóanyag végén…

 

Akadály #4 “A biciklit is folyamatosan kell tekerned, ha haladni akarsz…”

Nem feltétlen az első lépés a legnehezebb, mert itt még van lendület! Mekkora előny lenne a számodra, ha egy hiteles ember vezetne végig A-ból B-be? Mennyire lenne megnyugtató a tudat, hogy nem vagy egyedül egy feldolgozatlan anyaggal? A támogató csoport és a tehetség coach folyamatosan Veled együtt agyal.

Milyen ideális lenne, ha nem tékozolnád már a drága életidődet, hanem végre azt csinálnád, amiben a legjobb vagy és ami értelmet ad az életednek!

 

Hogy mi a MEGOLDÁS?

Az Életfeladat tréning „Mi legyek, ha nagy vagyok?” oktató anyagával és a mellérendelt segítséggel, el tudod végezni azokat az önismereti feladatokat, amik megszülik a válaszaidat.

 

Miért csináld végig?

 1. Mert változtatni akarsz. Válts görcsölés nélkül! Alapozd meg és találd ki előre a jövődet!
 2. Egyénre szabott: külön Veled, a Te valós helyzeteddel foglalkozunk.
 3. Életszerű: nem elmélet, hanem ráhangolódás, kitalálás, agyalás, választás, kipróbált és bevált önismereti gyakorlatokkal.
 4. Aktuális: vadonatúj önismereti csomag, ami a leggazdaságosabb egy újrakezdőnek, akinek meg kell gondolnia, hogy mire adja ki a pénzét.

Mire van szükséged hozzá?

Szükséged van akarásra, szorgalomra, időre és türelemre.

Ez egy online tanfolyam, otthonról végezheted el, nem kell utaznod hozzá, a saját időbeosztásodhoz igazíthatod. Internet hozzáférés szükséges hozzá, és egy eszköz (számítógép, laptop, tablet, esetleg okostelefon), amelyen eléred hetente az e-mail fiókodat és az Életfeladat tréning zárt felületét.

Külföldről is végezheted, semmi akadálya, ha van interneted (e-mail fiókod esetleg Skype-od).

Nem számít a korod és a végzettséged sem, hiszen nincs két egyforma személyiség, tudás és tapasztalat sem, úgyhogy bármikor újra kitalálhatod magad! Miért ne?

Hogyan fog kinézni az Életfeladat tréning?

1. 12 hetes tréning, amit az online tanfolyam  zárt oldalán érhetsz el, ahová az időbeosztásod vagy szabadidőd szerint bármikor bemehetsz. 10 lecke, + a nyitó-bemutatkozó és a záró-összefoglaló héttel együtt 12 hétig tart. Minden héten egy anyag kerül fel a zárt oldalra, nem ömlesztve kapod, hogy aztán a fiókod mélyén landoljon, s aztán bántson a bűntudat, akárhányszor rágondolsz, hogy mennyi pénzt adtál érte…

2. Minden lecke végén házi feladatot kapsz.  Személyes mentorálás, coaching a trénig 10 hete alatt, „együtt” leszünk, nem maradsz magadra az anyaggal.

3. A legelőnyösebb formában tanulhatsz, gazdaságos és kényelmes, az otthonodból. Nincs utazási költség és időveszteség, nincs plusz előadói díj és teremfoglalás, a járulékos költségeket is megúszod, megspórolod az utazásra, a készülődésre – öltözködésre szánt idődet, energiádat.

Ezért lehet JÓ Neked a távtanulás.

 

Miért én támogassalak az életfeladatodban?

Jakab Gyöngyi

Jakab Gyöngyi Életfeladat tréner

Nem vagyok pszichológus, de life coach igen.

Nincs tanári diplomám, de tanítok főiskolán.

Nem az elmélet elefántcsonttornyából beszélek, és nem is egy jól prosperáló családfő árnyékából, hanem a hétköznapokban ugyanúgy megküzdök a dolgokért, ahogy Te is, van kétkezi munkám és nagy családom.

Mert van  tapasztalatom, képzettségem, bátorságom és pozitív szemléletem… Bízom benned, ha nekem sikerült, neked is tud!

És mert adom a néhány évtizedes tapasztalatomat, a több száz hallgatóm tanításából származót, a képzéseimet, amikért én is megfizettem, a szociális vénámat, mert ez az életfeladatom, hogy segítselek Téged, bátor, újratervező Nő!

“Csináld, amit szeretsz, tanulj hozzá, ami érdekel, és a helyedre kerülsz…” /Jakab Gyöngyi/

 

INFORMÁCIÓK:

Alap Életfeladat tréning:

 • 12 hétig tart, minden héten 1 leckét és megoldani való házi feladatot kapsz.
 • Jakab Gyöngyi életfeladat tréner, tehetség coach mentorálja a feladatmegoldásaidat: visszajelzést ad, coaching eszközökkel, kérdésekkel segíti a személyes munkádat.

ÚJ ÚJ ÚJ AJÁNDÉK résszel bővítve:

 • Lélekerő inspirálta leckével a kitartásért, a motivációért és önbizalom gyűjtésért, ami végigkísér téged a tréning 12 hetén, és akár tovább…

+ 1 hónap Mester tréning:

 • Az Alap Életfeladat tréning 1 hónapos gyakorlat és megvalósítás orientált folytatása ez, csak igazán tettre kész nőknek.
 • Amit kapsz: megküzdési technikát, boldogságszint emelést, önmenedzselést.
 • Kidolgozzuk a legjobban működő stratégiák alapján a te saját tervedet!

Nem zsákbamacskát árulunk, nézz bele az online tréning szerkezetébe:

Alap Életfeladat tréning:

1. Nyitó, bemutatkozó rész

2. „Mi végre is születtél erre a földre?”

Elsőre egy tuningolást, ráhangolódást kapsz,  amivel olyan szintre tudod hozni magad, hogy befogadóvá válsz, és nem lesz benned ellenállás.

Fel kell töltened a „lelkesítő-tankodat”, mert így bírsz alkotni.

3. “Ki lakik Benned?”

Mesél a belső gyermeked. Relaxációs gyakorlattal visszautazunk a múltadba egy rövid időre – kis játékos feladat, felér egy „megvilágosodással”.

4. “Születésed napja – Mit kaptál ajándékba?”

Életfeladatod kiszámítása a numerológia segítségével. Hogy ez egyezik-e a magadról alkotott képpel – megbeszéljük.

5. Hogyan adhatsz önmagadnak úgy, hogy közben még inkább vágyjál rá?

Boldogulásom bő forrásai.

A leghatékonyabb, életszerű stratégiát kapod készen, amit ha beépítesz, nem marad el a siker. Lépésről-lépésre másolhatod!

6. “Öntsünk tiszta vizet a pohárba!”

Ugrás az önismeretbe:

 • mire támaszkodhatsz, mi van és mi nincs?
 • mit hozhat eddigi életed ívének a kielemzése?
 • hogyan bánsz az életidőddel?

7. Pszichográfiával a kulcsenergiáidért

A habitusod által kijelölt irányokat egy izgalmas módszerrel térképezzük fel − eddig rejtve őrzött kulcsenergiáid kerülnek napfényre.

8. Keresd a csokoládédat!

A szívedben levő álmoktól hogyan juss el a célkitűzésig?

9. Ki vagy Te most és kivé akarsz válni?

Ez a mély önismereti kérdéssor elvezet a belső képeidhez, Te mit látsz az élet területeidből. Ahogyan a puzzle darabok illeszkednek egymáshoz, úgy rajzolódik ki a végére a Te életfeladatod.

10. „A küldetésed hatalma”

Adj vágyakat a meglévő szárnyaidnak, önismerettel. Ha végig hallgatod az irányított kérdések válaszait, más szemmel nézel önmagadra, elindul benned a változás, tudni fogod, hogy mi végre születtél erre a földre.

11. Hol tartasz? – ÉLETKÉSZSÉGEK coach

A legfontosabb kérdésre tudsz-e kapásból válaszolni? A feladat végére meglesznek hozzá a megfelelő szavak.

12. Zárás, értékelés, és egy kis meglepetés…

 

 Lélekerő KártyaÚJ ÚJ ÚJ

AJÁNDÉK Lélekerő lecke:

 

Kihasználjuk a Lélekerő kártya adottságait, inspirál, teremt és feltölt

 

Minden Alap Életfeladat és Életfeladat Mester csomaghoz elküldjük neked a menedzselő leckét, s postán megkapod a Lélekerő Kártya paklit (62 db megerősítővel).

 

+ 1 hónap Életfeladat Mester tréning

A plusz 1 hónapos ÚJ mestertréningből megtudhatod: Mi a TE mesterséged?
Tisztában vagy már néhány erősségeddel, tudod azt is, hogy hova húz a szíved, de még mindig zakatol a fejedben a sok lehetőség. Hogyan válaszd ki a saját életfeladatodat, a sok érdekes és izgalmas dolog közül?

ÚJ megküzdő módszer: Megvan még a régi állásod? Tettél már valamit az új érdekében?  Miért nem tudod megtenni a megfelelő lépést? Mit kell tenned ahhoz, hogy merj?

BOLDOGSÁGFOKOZÓK: Mert lemerülten, hezitálva, csak a facebookot lesed, hogy más mit csinál, de ennek most vége!

Most megismered a csapdákat, amiket el kell kerülnöd és bemutatom a legjobban működő stratégiákat, személyes sztorikkal. Muszáj feltölteni a boldogság tankodat!

ÚJ  segítő eszközt kapsz kézbe: felejtsd el az előadásokat – mutatok egyszerűbb megoldást, minden napra, amit nem felejthetsz el!

ÚJ önmenedzselés  kell: Megtervezzük a lépéseket és a hónap végére már nem egy döntésképtelen, agyon frusztrált nő áll a főnöke  elé… Tudni fogod, miért születtél e Földre!

 

Eddig szép, de mennyibe kerül ez nekem?

A 12 hetes Alap Életfeladat tréning személyes mentorálással és utánkövetéssel, az AJÁNDÉK Lélekerő leckével és 1 doboz Lélekerő Kártyával magyarországi címedre postázva:

 • Ha 8 napon belül kifizeted a teljes összeget, akkor az Alap Életfeladat tréning egy összegben, kevesebb: 30.000 Ft
 • Ha 2 részletben tudsz csak fizetni, akkor az 1. részlet rendelés után 8 napon belül: 18.000 Ft, a 2. részlet 5 hét múlva, az 5. lecke előtt esedékes: 15.000 Ft. Így összesen 33.000 Ft- ba kerül.

Az Életfeladat Mester tréning ára, ami tartalmazza az Alap Életfeladat tréninget, az AJÁNDÉK Lélekerő leckét az 1 doboz Lélekerő Kártyával magyarországi címre postázva, és a +1 hónap Életfeladat Mester tréninget:

 • Egy összegben, 8 napon belül fizetve az Életfeladat Mester tréning, kevesebb így: 39.000 Ft
 • Lehetőséged van 2 részletben is fizetni, akkor az 1. részlet rendelés után 8 napon belül: 23.000 Ft, a 2. részlet 5 hét múlva, az 5. lecke előtt esedékes: 20.000 Ft. Így összesen 43.000 Ft-ba kerül.

Te is tudod, hogy nem ez az ára a Te életfeladatodnak. De pénz világban élünk és ez a fizető eszközünk egyenlőre.

Fizetésre lehetőséged van:

 • átutalással,
 • postai rózsaszín csekken vagy
 • Paypal-al

Megrendelés után a fizetési adatokat azonnal megkapod e-mailben. Megrendeléseket külföldről is elfogadunk, a külföldi postázást a Nőtudat ügyfélszolgálattal (notudat@gmail.com) egyeztetve vállaljuk a postázási felár megfizetésével.

Kupon beszámítás: ha már van Nőtudat kuponod, azt ne felejtsd a rendeléskor,  írd be a megrendelő űrlap megfelelő sorába, ennyivel olcsóbb lesz!

 

Az Életfeladat tréningről mondták:

Nézd meg Brigi HONNAN-HOVÁ jutott:

Brigi“Pontosan egy évvel ezelőtt, mikor elkezdtem az ÉLETFELADAT tréninget még a régi mókuskerék kellős közepén voltam, nem láttam, hogy merre is van a kiút. (Augusztustól gondolkodtam a tréningen, de csak decemberben jelentkeztem rá – sk.) Aztán az első feladatok egyike segített abban, hogy le merjem írni és szembe tudjak nézni az akkori legnagyobb félelmeimmel.
Aztán beindultak a fogaskerekek és májusra már le is küzdöttem egy részét, felmondtam a munkahelyemen és elkezdtem a magam útját járni. Rögös volt és félelmetes, tele kételyekkel, bizonytalansággal, de mindenből felálltam és folytattam az utat. Ma már egy év távlatában lassan sikerül kipipálni az idei évre tervezett lépéseket és beindult a saját vállalkozásom is. Nem is akárhogyan! Megtaláltam önmagam, amit szeretnék, amit képviselni, vállalni tudok.
Köszönöm Gyöngyi! Hálás vagyok, hogy elkísértél az úton! Azért a nyári tévelygésemben nem gondoltam volna, hogy idáig jutok! Köszönöm a segítségedet!!!”

(Brigi http://www.coachok.hu/coach/Nardai_Brigitta_coach)

 

Szívből, szeretettel kívánjuk az ÉLETFELADATODAT Neked is!

Jakab Gyöngyi

 

Jelentkezem

SZÍVVEL!

SZÍVVEL!


A jelentkezéshez kérlek írj nekem bizalommal:

jakab.gyongyi@gmail.com

Pin It on Pinterest

Share This