Személyes coaching Angliában

Hogy vagy? És hogy szeretnél lenni?

 • Ha látszatra minden OK, de valami gátol, hogy boldog légy,
 • ha nem látod tisztán, hogy mi a célod az életben,
 • ha már eleged van abból, hogy Te egy senki vagy,
 • ha már belefáradtál a mókuskerékbe, és váltani akarsz,
 • ha úgy érzed, hogy nem vagy elég biztos abban, hogy jól döntesz...
 • ha megoldást keresel egy speciális problémádra (párkapcsolati kérdés, kulturális különbségek, önbizalomhiány, gyermeknevelés)

successful-womanTudd, hogy van segítség! Másoknak is sikerült, hidd el, neked miért ne sikerülhetne?

"Jó ideje figyelemmel kísérem Jakab Gyöngy blogbejegyzéseit, sokszor megérintettek szavai. Úgy érzem, mintha belelátna gondolataimba, életembe. Elszántam magam, felvettem vele a kapcsolatot, s jelenleg is hallhatom kedves, erősítő szavait, útmutatását, hasznos gondolatait a jövőmet illetően. Nem akarom, hogy véget érjen ez a coaching-folyamat…” /D. Anikó 26 éves/

Ha változtatni akarsz itt és most, akkor olvass tovább!

 

Mi is az a coaching?

Azzal kezdem, mi nem: nem tanácsadás, nem a hagyományosan vett terápia, és a coach nem is pszichológus. (Ha eltörik a lábad, akkor sem az edzőhöz „futsz”, ugye?)

 1. Hogy jönnék én ahhoz, hogy tanácsot adjak? Millióféle ember van, millió problémával mind másként működik, ami nekem bejön, vagy a másiknak, neked lehet egyáltalán nem. Ráadásul az az én tanácsom, nem a tiéd, nem te szülted „ki” magadból, így valószínű, el sem tudnád fogadni, még ha bólogatnál is elsőre… érted, ugye?
  A tipikus kérdések, amikor valaki így próbál segíteni, figyeld csak: „Miért nem azt csinálod, hogy…? Azt kéne tenned ilyenkor, hogy … Miért nem, miért nem, miért nem? – és megőrülsz ettől, lassan…
 2. Nem a múltban vájkálunk évekig, de hónapokig sem. Érintjük a múltat, persze, foglalkozunk vele bizonyos szinten, de nem úgy, és nem évekig, mint amikor pszichológushoz mész.

A coaching egy segítő folyamat, ha elakadtál az életedben, ha káosz van, ha változtatnál, ha elérni szeretnél valamit, akkor különböző módszerekkel (amit egy jó coach a szerszámos ládájában tart) segít abban, amit eddig egyedül nem tudtál megoldani.
A coach edző, tutor, tanár a jó értelemben és nem hagyományosan. Néztél már te is versenyt, vagy voltál részese… Edző nélkül elég elképzelhetetlen a dobogón állni…

 

Ki lesz a coachod?

Jakab Gyöngyi Power coach

Gyöngyi saját maga is többszörös újrakezdő, az újrakezdő nők mentora, önismereti tréner, főiskolai óraadó tanár, 2008 óta a Nőtudat alapítója, vezetője, bloggere.

Háromszoros anyuka és négyszeres nagymama. 

Fő témakörei: nők önismereti munkája, önbizalom növelés, az életfeladat megtalálása, önmenedzselés, újrakezdés, párkapcsolat rendezése, családi pénzügyi gondok megoldása, célkitűzés, tervezés, megerősítés, önismereti játékok.

 

Hol találkozunk, és hogyan néz ki egy coaching ülés?

Angliában, Coventryben vehetsz részt személyes coaching ülésen vagy éppen egy coaching sétán. Részedről előképzettség, speciális felszerelés nem kell hozzá, de szükség van őszinteségre és bizalomra a coach felé. A coach a kelléktárában található eszközökből személyre szabottan alakítja a folyamatot, hogy az a lehető legeredményesebb legyen.

Egy átlagos coaching ülés 1,5 óra hosszú, hetenként érdemes találkozni, a coaching folyamat 3-9 coaching ülést foglal magában. Választhatsz egyszeri coaching alkalmat is, de összeallítottunk egy nagyon hatékony, kedvező árú 6 alkalmas coaching csomagot, ami mellé önfejlesztő ajándékokat is csomagoltunk. Nézd csak!

 

Mennyibe kerül a coaching?

Rendelhetsz 1 alkalmas coachingot is, ha csak egyszer kipróbálnád, milyen az...

Az 1 coaching alkalom ára: 40 font

De nézd meg a csomagot: hatékonyabb, olcsóbb, ajándékokkal...

Életerő coaching csomag

3 részből áll, amelyek egyenként is segítők, de együtt használva egy komplex rendszert képeznek, 3 különböző oldalról segítik a pozitív változásodat, hat héten keresztül.

1. 6 alkalmas coaching folyamat Jakab Gyöngyi nőismereti tréner, power coach vezetésével

A gödörből ki, a padlóról fel, a hátráltató múlt akadályait leküzdve, bizalmasan segít a szakértő nőtársad. Azzal a szakértővel, aki nem azt mondja, amit hallani szeretnél, ki tudsz jönni, felemelkedni abból, amiben már régóta tocsogsz, és ami már fáj...  Nincs csoport, nincs kitárulkozás, csak Veled, a Te utaddal, a Te személyiségeddel  foglalkozunk, 6 alkalommal.

2. Ki vagyok Én? önismereti tréningcsomag, önbizalomerősítő hanganyaggal

Önbizalommal megerősödve, a világ kinyílik és tudsz dönteni a jobb életed mellett, amit megérdemelsz. Olyan hanganyagot hallasz, amely bizonyítottan segített már sok nőtársadnak, még enyhe depressziós, pánikos tünetek mellett is. Annyiszor hallgathatod, ahányszor csak akarod, egyszerűen "beszáll" a fejedbe, többszörösen hatékony befektetés!

3. Lélekerő mondatok

Lélekerősítők inspirálnak az életed minden területén. Legyen az párkapcsolat, önbecsülés, munka vagy egészség élet. Szükség van a célirányos segítő megerősítésekre, hogy leküzdhesd az akadályokat, hogy könnyedebben bírd a terheket. Egész évben segít Téged.

Életerő coaching csomag értéke:

 1. 6 alkalmas coaching folyamat: ülésenként 30 font -- 180 font
 2. Ki vagyok én? önismereti alapozó online tréningcsomag -- 30 font
 3. Lélekerősítő mondatok letölthető pdf -- 10 font

Összesen: 400 font helyett 220 font, a csomagban, így olcsóbb.

Ha megrendeled a 6 alkalmas személyes coaching folyamatot, akkor az Életerő csomagban az önbizalomerősítő tréningcsomagot, és a megerősítő mondatokat AJÁNDÉKBA kapod meg, az elszánásodért! (Ki is nyomtathatod magadnak) Így tiéd az Életerő csomag 400 font helyett, 300 fontért.

Igen, az Életerő coaching csomag fizetendő ára:

csak 180 font!

Dönts bátran a változtatás mellett, mikor, ha nem MOST, mert Te sem leszel egy nappal sem fiatalabb! Élj jobban! Mert Te sem azért születtél a Földre, hogy boldogtalan légy!

Többszörös segítséget kapsz az Életerő csomagban, mert beszélsz, írsz, hallgatsz, gondolkodsz, megoldasz, inspirálódsz és mindezt egy coach segítő szárnyai alatt teheted.

Kérd magadnak az ÉLETERŐ coaching csomagot!

Írj nekem bizalommal: jakab.gyongyi@gmail.com

Pin It on Pinterest

Share This