Anyukámnak, „üzenem”- hogy köszönöm!

Hogy hajnalban tudok kelni, hogy mindig megkínálom a vendégeket, hogy szeretek csomagolni a gyerekeimnek, hogy van dugi pénzem, hogy fekve olvasok, hogy megcsinálom bármi áron, hogy tudok imádkozni és hogy soha nem engedem elnyomni magam!
Köszönöm a törődésed és a lányaim vigyázását!
Már nem is tudom, milyen lenne, Veled az élet.

László nagymamámnak köszönöm a zsebkendőket, almákat, a tisztaság szeretetét és azt, hogy Angyalkámnak hívott!

Jakab nagymamámnak köszönöm a “ráérést” és a derűt.

Anyóskámnak! Köszönöm, hogy megismerhettem! Köszönöm a más szemléletet, az élet és munka szeretetét, a vidámságot és az erőt!

Vali mamának, aki a második anyósom, köszönöm a finomságot, a nőiséget, a pozitív visszajelzéseket és a Páromat!

Nővéreimnek  köszönöm, hogy akkor is szerettek, amikor az a legnehezebb volt nekik! Nagyon sokszor rajta kapom magam, hogy utánozom őket, bennem vannak!

Anyuka lányaimnak köszönöm!

Hogy csoda unokáim vannak! Hogy tudom, milyen a lányok után, a kisfiúkat szeretni! Köszönöm a türelmüket, a figyelmüket, az odaadásukat! És az empátiájukat és segítőkészségüket felém, a kisgyerekeik mellől is. Azt is köszönöm, hogy elfogadják és tiszteletben tartják a Páromat, az apjuk után. Köszönöm azt, hogy a legjobban teszik a dolgukat és ilyen remek emberek!
És legjobban azt köszönöm, hogy szerethetem őket!

Én elküldtem az üzenetemet az Univerzumba!

Neked is van kedved? A virágcsokor mellé akár, kis cetlikre is írhatsz néhány kedves pozitív visszajelzést. Tudod olyan igazit, amiről rögtön magára ismer, amit csak Ő kaphat! –  Tőled, mert ezt csak Te tudod adni neki! Megteszed? Vasárnapig még meg tudod csinálni!

Boldog anyák napját az Anyáknak és a leendő Anyukáknak is!;)

Gyöngyi

Pin It on Pinterest

Share This

Keresed az álommunkádat?

 
 
Ez az ingyenes álom-munka csomag segít az elindulásban.
 
 
Váltani szeretnél? Vagy épp folytatni? Már nem akarsz mindent és minden áron elvállalni? Végre a saját életfeladatodat akarod?
 
A Hivatás-kerékkel tiszta képet kapsz. Csekkold le a 8 pontból, mid van már meg? A saját álmodból és egy vérbeli, újrakezdő nő videójából inspirálódj! 

 

Név: *
Email: *

You have Successfully Subscribed!