Ha az álommunkádat keresed, ha önmagadat keresed, itt a szív alapú választás.

 

„Big dream Job”

(kényszer és megfelelés nélkül)

 

A Big dream Job módszer 11+1 lépését követve, rájössz, hogy a TE álom munkád is létezik, és soha többé nem kell rettegned attól a kérdéstől, hogy „És TE mivel foglalkozol?”

  • TE is semminek érzed magad, hiába a sok tanulás?
  • Diploma a kezedben, mégsem vagy boldog, mert rájöttél, hogy nem az utadon vagy?
  • Túl sokat voltál távol a munka világától, így azt sem tudod, merre is indulj?

Értelmes munka nélkül, bizony elég csökkent értékűnek tudjuk érezni magunkat. Sokan még akkor sem boldogok, ha jó a párkapcsolatuk, van gyerekünk, és szeretve vannak.

Hogy lehet ez?

Megértelek, hiszen a napunk legnagyobb részét a munkánkkal töltjük. Ebből élünk, de még az önbecsülésünket, a fontosság érzetünket, a kiteljesedett énünket is innen várjuk. Biztosan ismersz te is olyan munkákat, amiket csak végszükség esetén vállalnál el. Oké, ha gáz van, akkor minden jöhet. És ha te is egy unatkozó feleség lennél, akkor meg nem lennél itt most az oldalon…

 

Ez neked való, ha:

Szeretnél váltani, végre kitalálni magadat, hogy miben vagy tényleg a legjobb, mi érdekel az ötezerből… Mert ilyen is van, hogy túl sok minden érdekel, néhányat kipróbáltál már, de valahogy mégsem jössz rá, hogy melyik is az igazi.

 

Keresed a neked való munkát egy ideje, de egyikben sem tudod magadat elképzelni.  Vagy épp a feltételek nem jók.

 

Ajánlanak mások is, és már kínos, hogy egyik sem tetszik, de mit csinálj, ha tényleg ez van.

 

Nincs bátorságod, túl kicsinek, képzetlennek érzed magad, vagy éppenséggel övön aluliakat találsz.

Nézd, ez nem a te hibád.

Meg is indoklom, hogy miért állítom ezt. Egy csomó mindent tanultál Te is, hosszú éveket töltöttél iskolapadban.  Ki tehet róla, hogy nem vagy az utadon?

  • A szüleid nyilván a legjobbat akarták, mégsem sikerült jó sok esetben kitalálniuk, mihez is értesz a legjobban, miben vagy a legjobb. És tudod mit? Ez még változhatott is menetközben, hiszen annyi ráhatás ért. Imádtad a szomszéd fodrászt például, vagy a nagynénéd egy kávézót vezetett és beleszerettél akkor. Vagy a jogász apa miatt, te is azt tanultad évtizedekig, de már belefáradtál, nem is érdekel. Felnőtt fejjel váltanál, de mire?
  • Az iskolában nem tanítottak neked sem önismeretet, helyette a kémiát vagy éneket, amivel ma nem sokra mész, hacsak nem kutató vagy énekes akarsz lenni… Jó nem árnyaltam, de érted, miről van szó.
  • A tiltások és megmondások sem a te hibád.  4.6-tal te nem mehettél gimibe, hogy is képzelted akkor, hogy pszichológus lennél. Vagy hamisan énekelted a „Tavaszi szél vizet áraszt”, máris nem lehetsz gyógypedagógus. És a többi, biztosan neked is megvan a történeted, ha felidézed a pályaválasztásodat.
  • És az óriási változás, a ma szabadsága, amivel akkor és ott nem is tudtál volna élni. Hol volt a pályaválasztási kis füzetecskében, „alvás specialista”, vagy „home stager” (azt sem tudtuk mi ez: lakásfelkészítés eladás előtt), lepke preparátor, táplálkozási tanácsadó, babaúszás oktató vagy média menedzser?  

 

Egyszerűen NEM tanították, hogyan találd meg azt a munkát, ami igazán neked való.

Mehetsz a saját fejed után, nézheted, hogy a barátnődnek hogy ment, kérdezheted az ismerősöket, kutakodhatsz a neten vég nélkül és görgetheted az állásportálokat.

Brigi esete tipikus, hét év otthonlét után, gyerekek mellől, hiába a mérnöki diplomája, totál elveszettnek érezte magát. Egyetlen álláshirdetés sem keltette fel még csak az érdeklődését sem. Mások legalább küldözgetik a cv-jüket, aztán várnak és izgulnak. De nála semmi, illetve egyre lejjebb adta, már olyat is nézett, amire tutti el sem ment volna. Egy ajánlás után mégis bepróbálkozott, nem sok szerencsével, de majd két hónapot kibírt. A gyerekek is akadályozták persze, még bébi szitterrel is nehéz volt. Aztán csak egy hétköznapi vacsora közben, végre vette a bátorságot, és mindenki jelenlétében kijelentette, hogy Ő márpedig változtatni fog!

A probléma, hogy ezt eddig senki nem tanította, hogyan kell munkát keresni, hol, mi alapján. Erre az égető kérdésre, született meg a nagy megoldás, mégpedig a néhány lépésben, otthon is elvégezhető, pofon egyszerű módszer!

Mi alapján állítottam össze ezt a módszert?

Nőismereti trénerként, egy BP-i főiskolán is tanítottam a saját tematikámat, az önismeretet. Több száz diákon teszteltem a feladatokat, nappalisok és levelezősök is felvették az óráimat, évekig még távoktatásban is visszatanítottam külföldről.

A weboldalon levő tréningek is saját fejlesztések, ezekkel már több ezerre tehető azok száma, akiknek segítséget nyújtottam. A coaching, a segítő szakmám révén, még további klienseknek nyújtottam lehetőséget az elindulásra, továbblépésre, a személyiség fejlődésre.

Én is „megjártam a hadak útját”, mint vérbeli újrakezdő, ennek lenyomata az első könyvem, Az önbizalom G(y) pontja címet viseli.

 

A módszerem, a Big dream JOB hosszú évek tapasztalatának eszenciája.

Ez a módszer végigvezet egy úton, amelynek a végén letisztul a kép, és tudni fogod, hogy mi az a terület, ami határozottan neked való. Mindezt egy hétvége alatt, a saját kanapédon, belső megérzéseidet és energiáidat mozgósítva könnyedén végig csinálhatod. Mert a korábbi rossz, félrevivő és megalázó munkakereséssel éppen szembemegy. Senki előtt nem kell szégyenkezned, semmi gyomorgörcs, csak magaddal való foglalkozás. Saját magad ki tudod fürkészni, mi a neked való. Nem is gondolnád, hogy a válaszaid ott vannak mélyen eltemetve benned. Én most segítek neked mindezt a felszínre hozni. Ezt most mind át tudod élni, kedves olvasó! Töltekezz és élvezd a csodát, aki Te magad vagy!

Hogy én mit kérek mindezért az évek alatt összegyűjtött tapasztalatomért cserébe?

Nem fogod elhinni, de azt szeretném, ha beülhetnék veled egy jó kis stílusos helyre, és ihatnánk együtt egy finom kávét, tejjel és mézzel, ahogy szeretem, és persze, ahogy TE szereted! Benne vagy?

Tegyük mindezt virtuálisan, hiszen a valóságban, ennyi kávétól, lehet feldobnám a pacskert, pedig még van néhány dolog, amit meg akarok osztani a tudatos nőtársaimmal.

Szóval a Big Dream Job módszerem, konkrétan a TE SZABADSÁGODat hozza el. Ez határozottan többet ér mint a két kávé ára.

Tedd meg önmagadért a következő lépést, és végre szakíts az elvárásokkal, és találd meg azt a munkát, ami lelkesen és büszkén végzel minden nap. Jöhet? A befektetésed mindössze:

1.990,- Ft

Jól hangzik?  

De ez nem minden. Szeretek ajándékozni, hát miért ne Téged, akit mindenáron segíteni akarlak, hogy neked is sikerüljön!

AJÁNDÉK #1# Nézd, hogy még jobban beindulj, kapsz a kezedbe rögtön egy olyan Álommunka Galériát amit, ha a kezedbe veszel, tűpontosan megérzed, hogy mi az, amit TE akarsz. És itt nincs tévedés, barátocskám! Majd meglátod.
AJÁNDÉK#2# Azt is tudom, hogy vannak nehéz helyzetek, főleg váltásokkor. Ilyenkor az anyagi helyzet sem rózsás, élni márpedig kell, úgyhogy pénzre van szükség, és nem majd két hónap múlva, hanem ma. Így összeírtam neked, több mint 30 olyan munka lehetőséget, aminek zömét én magam is kipróbáltam. Ha valaha is elolvasod a könyvemet (is), akkor ott a bizonyíték. Nem kívánom, hogy erre szükséged legyen, de ha igen, aranyat érhet!

Kívánom, hogy mielőbb átéld az örömöt, elégedettséget és szabad választást!

Mikor ha nem most?

Végezd el már a hétvégén ezt az álmodozós-képzelődős  Big dream Job programot, és válassz vágyaid szerint!

Áll a kávémeghívás?

Keress meg a jakab.gyongyi@gmail.com címen

Én tudom, hogy ez a módszer működik, de ha TE valamilyen okból mégsem lennél elégedett és ezt megosztod velem, akkor visszahívlak én is egy virtuális kv-ra (értem ezalatt, hogy 100%-ban visszafizetem a termék árát) így oké?  

Ajánló: „Igazából én a Gyöngyi módszerét kötelezővé tenném. Elengedhetetlen, hogy ne csak olyan munkát találjon az ember, ami megélhetést ad, de boldogságot és kiteljesedést is. Ugyanis nemcsak a kamaszoknak aktuális a pályaválasztás. Sajnos legtöbbünk még kamasz korában sem volt képes megálmodni, álmodozni arról, mi szeretne lenni. Vagy egyszerűen lenyomták, vagy lebeszélték róla. De miért kéne feladni? Gyöngyi gyakorlati lépések sorával tanít meg minket újra álmodni, merni és elindulni… Krista Zita. A Tudatos anyukák Táplálkozási Tanácsadója”

 

Pin It on Pinterest

Share This