Az önbizalom G(y) pontja

Önismereti titkos találka egy nőismereti trénerrel


Te feltetted már magadnak a következő kérdéseket?

 • Nekem miért nem sikerülnek úgy a dolgaim, mint másoknak?
 • Minden rendben van az életemmel, de akkor miért nem vagyok boldog?
 • Miért nem tudok örülni az egyszerű dolgoknak?
 • Miért nem boldog a párkapcsolatom?
 • Mindent megteszek a gyerekemért, de tényleg jó anya vagyok?

Először is nyugodj meg, nem te tehetsz róla elsősorban, hogy nem tudod a válaszokat a kérdésekre, nem találod a helyedet az életedben, és nem tudod, hogyan változtass rajta. Honnan is tudnád, ha nem tanította meg neked sem az oktatási rendszer, sem a közvetlen környezeted, a szüleid.

Másrészt, igenis keresd a válaszokat, ne süppedj bele a rosszba. Változtass, ha nem jó valami! Mivel? Hogyan? Az önmagad megismerésével, az önbizalmad és az egészséges önképed felépítésével kezdd, mert ez az alap.

 

Jakab Gyöngyi: Az önbizalom Gy pontja

 

Az önbizalom G pontja, az életünk egyik legérzékenyebb pontja. Ezen áll vagy bukik, hogy mit merünk megtenni, és mit nem teszünk meg. A könyv a saját életem feldolgozása, az önismereti utamon. Így belekukkanthatsz egy másik ember életébe, ami – mint az élet – hol tövisekkel teli, máskor pedig ringatózás a szabadságban és az élet tenyerén.
De olyan fogódzókat is kapsz, amiket fölhasználhatsz a saját önismereti utad, a saját életed föltérképezéséhez. Magadra ismerhetsz, hogy Te melyik csoportba tartozol és mi a Te erősséged. Inspirálódhatsz egy igazi, hús-vér nő útkeresése révén, az élet nagy titkaiból és begyűjtheted azokat az életkészségeket, amiket az iskolákban nem tanítottak. Végül az életfeladat megtalálására is ott a bizonyíték, miért érdemes?

Könyv/Kiadó

Jakab Gyöngyi: Az önbizalom Gy pontja

Kiadó: Jakab Gyöngyi, 2016, Magánkiadás

Oldalak száma: 244

Borító: puhafedeles

Író

Jakab Gyöngyi

nőismereti tréner, life coach,

a Nőtudat.hu alapítója, blogíró,

főiskolai tanár

Könyv témája

Önbizalom

anyaság, párkapcsolat, válás, nőiség megélése, szégyen, bűntudat, önbizalomhiány, életkészségek, életbátorság, újrakezdés

Ajándék

Önbizalom-TURBÓ csomagot adunk minden könyv mellé ajándékba.

A gyakorlatok elvégzésével te is felépítheted a magabiztos személyiségedet…

Jakab Gyöngyi

 

Nőismereti tréner, life coach, saját tematikáját tanítja főiskolán, a Nőtudat weboldalt és blogot vezeti, világszerte töltik le az általa szerkesztett online tréningeket, és az angliai Coventryben folytat coaching magánpraxist.

Feldmár András nevével fémjelzett Nők Iskolájában egyetlen nyertes ösztöndíjasként végzett. A Wesley János Lelkészképző szociális munkás szakán szerzett diplomát.  A rendszerszemléletű, megoldásorientált coaching módszertanait gyakorolja, az NLP, a TA és a pozitív pszichológia lelkes képviselője.

2008 óta segíti www.notudat.hu weboldalával, ingyenes blogjaival és hírlevelével, hanganyagaival, online és személyes tréningjeivel, előadásaival, személyes vagy online coachinggal, és személyiségfejlesztő kiadványaival az útjukat keresőket, akik bevállalják a szemléletváltás gyötrelmeivel járó felszabadító változást.

Gyöngyi, párjának kedvese, három anyuka lányának és hat unokájának odaadó támasza, s élete első könyvének boldog írója. Életrevaló nő, aki képes bárhol, bárkit inspirálni, hogy csinálja azt, amit szeret!

 

Jakab Gyöngyi

nőismereti tréner, life coach

Olvass bele a könyvbe!

Olvass bele a könyvbe!

Jakab Gyöngyi: Az önbizalom G(y) pontja by Nőtudat on Scribd

Ha most rendelsz, még ezeket az ÉRTÉKEKET is megkapod:

#1. Változtass az életeden! 7 napos Önbizalom-TURBÓ gyakorlat (letölthető munkafüzet)

Tedd rendbe az életed 7 területét, és ezzel megváltozik az életed:

 1. Programozd az önképedet!
 2. Érezd meg a szeretetet!
 3. Higgy magadban!
 4. Érd el a célodat!
 5. Győzd le a stresszt!
 6. Éld a gazdagságot!
 7. Teremtsd meg a boldogságot!

Tegyél önmagadért, dolgozz a változásért! A füzet gyakorlatainak elvégzésével egy új, önbizalommal teli, boldogabb, sikeresebb életet teremthetsz magadnak. A sikeres változtatásodért MOST! ÁTTÖRŐ, ÚJ SZEMLÉLETŰ HOZZÁÁLLÁS, de hétköznapi, életszerű gyakorlatokkal, hogy Neked is sikerüljön megvalósítani!

#2. Bízz magadban! Fél óra Skype konzultáció Jakab Gyöngyivel

ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL és használd ki Jakab Gyöngyi nőismereti tréner, life coach fél órás skype konzultációját! Gyöngyi megmutatja neked, hogy milyen értékes, egyedi, megismételhetetlen ember vagy.

 

Az ajándékokhoz megrendelés és fizetés után letölthető formában férhetsz majd hozzá. A skype konzultációhoz kérj időpontot az ügyfélszolgálaton! A könyv ára: 4900 Ft  Postaköltség belföldre ajánlott küldeményben: 780 Ft Személyes átvétel lehetséges a következő helyeken:

 • Budapest VI. ker. Szív u.
 • Budapest XVI. ker. Hősök fasora
 • és Dunakeszi

Fizetni előre utalással, postai rózsaszín csekken vagy Paypalon van lehetőség.

Fizetési határidő a megrendeléstől számított 8 nap.

Megrendelés után azonnal automatikusan küldjük számodra a fizetéshez szükséges adatokat az email címedre.

Külföldről is fogadunk el megrendelést. Szállítás: a pénz beérkezését követő 1-2 munkanapon belül postára adjuk, a Magyar Posta ajánlott küldeményben szállítja.

UK-ba csupán 15 font Az önbizalom G(y) pontja c. magyar könyvem.

Coventryben személyesen átvehető, innen pedig postázzuk is. Rendelj bátran, ÁTUTALÁSSAL és PAY-PALLAL is tudsz fizetni! (15 font+ 2 font postaköltség = 17 font ) Más, nemzetközi országba a mindenkori posta ktg-gel, egyenlőre.

Az ÖNBIZALOM MÁTÓL KAPHATÓ: örömködj, élvezd és használd!
Szívből és őszintén írtam, neked is:
Gyöngyi

Rendeld meg most!

 

Irj bizalommal a jakab.gyongyi@gmail.com címre a megrendeléshez

 

 

Pin It on Pinterest

Share This